Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No mi akurat po przesiadce (mam ten sam model co Ty ;) )przeszkadza wlasnie ta funkcjonalnosc. Albo mi sie ciezko przyzywczaic albo KM w modelu D7D byla fenomenalna pod tym względem.

Czekaj bo już się pogubiłem, pytanko do mnie ?? szkło mam kitowe (jeśli tak drogie szkło można tak nazwać), mam makro stałkę 2.8 DG 50mm, jakieś tele i kupę szkieł M42 - którymi zawsze wychodzą najlepsze zdjęcia bo są ostre i jasne

Opublikowano

Czekaj bo już się pogubiłem, pytanko do mnie ?? szkło mam kitowe (jeśli tak drogie szkło można tak nazwać), mam makro stałkę 2.8 DG 50mm, jakieś tele i kupę szkieł M42 - którymi zawsze wychodzą najlepsze zdjęcia bo są ostre i jasne

Tak , do Ciebie :P

Ja jako drugie szkło zastanawiam się nad stałka - to ta co Lenek podawał linki :) Tylko nie wiem czy warto (100mm f/2.8).

Drogi aparat to i szklo kitowe musi kosztowac :)

Opublikowano

Cezarix jak juz wczesniej pisalem jestem fotoamatorem wiec nigdy raczej nie kupie lustra ze sredniej lub gornej polki (ta dolna mi w zupelnosci wystarcza). Dlatego kiedys (przed zakupem Nikona D50) ogladalem amatorskie lustra Canona i to one wlasnie wydawaly mi sie takie no wlasnie takie plastikowe :)

Nie zaglebialem w te z sredniej i gornej polki wiec sie nie wypowiadam a co do obudow magnezowych to raobia wrazenie bawilem sie ostatnio w sklepie Alfa 700 (srednia polka wlasnie) i w polaczeniu magnezu z solidnym gripem jest co potrzymac :)

Opublikowano

A mi własnie Sony wydawały sie plastikowe ( jak je dotykalem ;) patrzylem z pozycji uzytkownika KM D7D ) i to mnie powstrzymywalo przed ich zakupem , a potm sam nie wiem co mnie rzucilo w rece Canona :) Narazie nie żałuje .

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.