Bartek_De Opublikowano 24 Lutego 2019 #121 Opublikowano 24 Lutego 2019 1 minutę temu, rekawiczka napisał: Jeszcze myślę, jak zrobić wersję de-lux która potrafiłaby wykazać ile czego jest potrzebne, ale to już wybiega poza moje umiejętności obchodzenia się z excelem No to już był by wypasik 1
rekawiczka Opublikowano 25 Lutego 2019 #122 Opublikowano 25 Lutego 2019 A jednak się udało. Może choć odrobinę będzie łatwiej. W zakładce kalkulator można podać ilości elementów dla sekcji mechanicznej/biologicznej/chemicznej. Jeżeli będą one uzupełnione, na pierwszym arkuszu z automatu pojawią się odpowiednie wartości. Oczywiście można nadpisać je następnie ręcznie. narurowiec_kosztorys.xlsx
Bartek_De Opublikowano 25 Lutego 2019 #123 Opublikowano 25 Lutego 2019 A jednak się udało. Może choć odrobinę będzie łatwiej. W zakładce kalkulator można podać ilości elementów dla sekcji mechanicznej/biologicznej/chemicznej. Jeżeli będą one uzupełnione, na pierwszym arkuszu z automatu pojawią się odpowiednie wartości. Oczywiście można nadpisać je następnie ręcznie.narurowiec_kosztorys.xlsxA gdzie jest ta zakładka kalkulator? Przeglądam to na telefonie i nie widzę tegoWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Bartek_De Opublikowano 25 Lutego 2019 #125 Opublikowano 25 Lutego 2019 Niestety z poziomu telefonu tego nie widać Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
benjam Opublikowano 25 Lutego 2019 #126 Opublikowano 25 Lutego 2019 U mnie widać na telefonie ale mam go obroconego w poziomie:)
Bartek_De Opublikowano 25 Lutego 2019 #127 Opublikowano 25 Lutego 2019 U mnie widać na telefonie ale mam go obroconego w poziomie:) Próbowałem i nicWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaJuż działa. Musiałem ukryć ten dolny pasek z narzędziami.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Bojar Opublikowano 22 Kwietnia 2019 #128 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Mój narurowiec w trakcie składania. Zamówiłem korpusy 3-częściowe tu: https://allegro.pl/oferta/10-trzyczesciowy-korpus-narurowy-3-4-6803924543?snapshot=MjAxOS0wNC0xNVQxMTo1MDo0Ny44ODJaO2J1eWVyOzA2YTYxMzVlMDFhMTA4YjkyMjYzN2FkNTljOTE0OTRlMTEwN2FmZTZjY2FiZTBiMTliODgzZTJjOTg4NzY3Zjc%3D Są bardzo fajnie wykonane. Duże przeloty, mocny plastik i solidny odpowietrznik. Jednak nie jestem do końca pewny szczelności przy takiej budowie. Czy macie może takie korpusy w użyciu? Mam jeszcze czas na zwrot
Bartek_De Opublikowano 22 Kwietnia 2019 #129 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Będą dobre. Tak na prawdę każdego typu korpusy będą ok. Przecież one są przeznaczone i dopuszczone do pracy w instalacjach ciśnieniowych więc muszą być szczelne.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1
wędrowycz Opublikowano 5 Maja 2019 #130 Opublikowano 5 Maja 2019 Szukam przykładu montażu narurowca mocowanego do ściany. Skłaniam się do takiego rozwiązania u mnie.
Rekomendowane odpowiedzi