labeo1 Opublikowano 14 Listopada 2008 #31 Opublikowano 14 Listopada 2008 Zaciemniaj i to szybko bo się dziadostwo rozpleni i nie na weekend tylko na 5 dni, okrywając akwarium tak żeby panowały tam 'egipskie ciemności'
Kakarot Opublikowano 14 Listopada 2008 #32 Opublikowano 14 Listopada 2008 Okej dzięki za podpowiedź. Acha a co z karmieniem skoro te mędy sinice nie będą miały światła to rybcie można karmić? Czy nie czy nie :?
sabotage Opublikowano 14 Listopada 2008 #33 Opublikowano 14 Listopada 2008 Mozesz je podkarmic raz dziennie, mala porcja. Chociaz ja doradzam glodowke.
Kakarot Opublikowano 14 Listopada 2008 #34 Opublikowano 14 Listopada 2008 Aha. Dziś rano jak wychodziłem do roboty to nie paliłem światła ale nie robiłem ciemnicy , wróciłem i patrzę, że glonki znikają, mimo wszystko posłuchałem i już są Egipskie Ciemności, co mnie martwi to okrzemka tez zanika ! Zobaczymy jak będzie po weekendzie, chyba już wiem gdzie leżał błąd, za długo paliło się światło i chyba troszkę przesadzam z karmieniem ale te rybska to straszne głodomory wiecznie nienażarte Jak długo macie ustawione światło w akwa?
mutra Opublikowano 15 Listopada 2008 #35 Opublikowano 15 Listopada 2008 ja mam 15h, sinic nie miałem nigdy
yaro Opublikowano 15 Listopada 2008 #37 Opublikowano 15 Listopada 2008 długość świecenia nie ma tu znaczenia - przekarmianie i duze ilości niezjedzonego pokarmu już tak
Kakarot Opublikowano 18 Listopada 2008 #38 Opublikowano 18 Listopada 2008 Sinice załatwione 5 dup ciemności i pozamiatane do tego teraz karmię rozsądnie i zamierzam zakupić świderki. Powiedzcie mi jeszcze skoro to rdzawe to okrzemki to co to jest te zielone? :? zbliżenie
mutra Opublikowano 18 Listopada 2008 #39 Opublikowano 18 Listopada 2008 na razie wygląda jak początki zielenic
yaro Opublikowano 18 Listopada 2008 #40 Opublikowano 18 Listopada 2008 i nie widać nic strasznego - niech toto zielone sobie rośnie.
Rekomendowane odpowiedzi