Radzik Opublikowano 18 Kwietnia 2023 #591 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Dziękuję. To teraz trzeba wymyślić jak się ich pozbyć i dlaczego się pojawiły :( jak do tej pory miałem spokój :( pozdrawiam
bojack Opublikowano 18 Kwietnia 2023 #592 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Faktycznie Panowie, macie rację, bym nie miał palca Na szczęście jeszcze mam Zwracam honor i chętnie postawię browar przy następnej okazji Ja miałem u siebie takie cudo: https://pl.wikipedia.org/wiki/Skrętnica . Pod mikroskopem bardzo podobne do sinic. Z wyglądu też niezbyt zachęcające. Z sinicami nie jest przypadkiem tak, że roztarte na palcach dają brzydki zapach? 2
tom77 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 #593 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, bojack napisał(a): Z sinicami nie jest przypadkiem tak, że roztarte na palcach dają brzydki zapach? Sinice moją też dodatkową atrakcję - jeśli kożuszek jest już trochę bardziej "podhodowany", to po jego zdjęciu uwalniają się bąbelki gazu. Zapach perfum Jeszcze jedno - sinice mają najlepsze warunki jak w czasie urlopu rodzina karmi rybki (i oczywiście przekarmia, czasem pod kamieniem zdarzy się dodatkowo niesprzątnięty trupek itp) Edytowane 18 Kwietnia 2023 przez tom77 1
Rekomendowane odpowiedzi