Skocz do zawartości

Karty klubowe => pióra => sentymenty => pasje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdzie :P Znaczy chipsów to mu nie daje bo sam nie jem. Chyba że gdzieś na mieście bo mieszkam raczej w bocznej części miasteczka ... ale np. kanapki :P

Tak czy siak,,,,do lasu nie wchodze ;):lol:

hehe zraza :P A na grzyby też nie ?? :D:D

Opublikowano

wow :D no to sie faktycznie zrazić musiałeś :P Ale ślady lasu można znaleźć nie tylko w samym lesie ... np. jade sobie spokojnie motorkiem a tu jeż rozjechany wokół pełno krwi ... nieprzyjemny widok nikomu nie polecam ... coś w stylu rozjechanego psa przez pociąg ... Mam nadzieje że komuś sie opona przebiła ,,, jeże to takie milutki stworzonka ... szczególnie to mlodziutkie ;] hehe ... My sie w lesie np. w chowanego bawimy albo rowerami jeździmy ;) w pobliżu 1 km. mam jakieś 2 lasy i wcale nie takie małe ;) a od jednego dzieli mnie tylko ulica i skarpa ... ale i tak wole np. ruiny fabryki ,a raczej części ... wogóle moje życie to jeden wielki chód ... wszędzie mnie pełno ... Ale i tak najfajnie sie zwiewa :P

Opublikowano

No dobra. 6 kart po laminowanych, koperty zaadresowane, znaczki naklejone .. teraz tylko po wkładać wszystko w koperty i wysłac. Jutro ida do skrzynki :)

kot.

edit.: No i wysłane!

Opublikowano
No dobra. 6 kart po laminowanych, koperty zaadresowane, znaczki naklejone .. teraz tylko po wkładać wszystko w koperty i wysłac. Jutro ida do skrzynki :)

kot.

edit.: No i wysłane!

No i ja juz czekam :D:D

Opublikowano

Slawekosw z tego co wywnioskowałem to tak ;)

Jutro laminowanie, bo po moim wczorajszym poście posypały sie maile o karte Na razie mam przygotowane dla:Yaro

$ticz

slawekosw

marcinmarg

grzechp

greghor

Jak ktos jeszcze chce w tym rzucie to ma czas do jutra Kot.

Sam widzisz ;)

Opublikowano

No a mnie niebędzie. Ale już nieługo niech mi tylko dziadki na motor uzbierają, i bd jeździł :D:D