Skocz do zawartości

Karty klubowe => pióra => sentymenty => pasje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehehe .. nieuwazny jestes. Od kilku postów juś jestesmy w off topicu. Od razu widać kto wchodzi przez aktywne watki :P

A tak kontynułując ..... mam jedno niespoełnione marzenie ..... kręci mnie off road. Ok dilku lat chodzi za mną zakup gaza 69 i wrzucenie w niego disla od mercedesa .... a teraz właśnie ogladałem relacje z rajdu tunezji .... i aż mnie ścisneło ....

Kot.

Opublikowano

za mną też chodził jak miałem 14 lat - nawet byłem o krok od zakupu jednego za 500 zł :(. Teraz pod moją uczelnią stoi taki jeden i żal mi tyłek ściska za każdym razem kiedy go mijam :(. No ale może kiedyś niedługo kupie sobie Nivke :mrgreen:

Opublikowano

A ja mógłbym godzinami leżeć przed akwarium , czytając Tolkiena i słuchając Kitaro w tle :D:D:D

A jak mnie nosi to puszczam na full Siekierę , lub Blade Loki i szaleję z toporkiem po ogródku:)

A w chwilach zadumy biorę sobie "Alchemika" i czytam , przeskakując od jednego rozdziału do drugiego.

Ta książka mnie uspokaja i mógłbym ją czytać bez końca.

A gdy mi smutno to czytam "Śmiech śmiechem" Wiecha , lub " Piórkiem" i jest mi lepiej :D

W sumie książki , książki i jeszcze raz książki:)

No ewentualnie jeszcze Jarre , Kitaro , Kraftwerk , Siekiera , Kobranocka....

Opublikowano
Kurcze to ja jakiś biedny jestem bo moim najukochańszym sposobem jest usiąść przed akwarium, zaprosić kolegów i się złoić tak prawie na maksa, zawsze w poniedziałek cierpię męczarnie poweekendowe, ale od wtorku już nie moge się doczekać degustacji ??

Czy to też jest pasja ?

stary to uzależnienie :mrgreen:

Ja przechodziłem przez wiele miłości i zauroczeń takich jak żeglarstwo, koszykówka, walki wschodu, turystyka piesza, modelarstwo i Bóg jeden wie co jeszcze. Hmm, zaczynałem jako 6-latek od wędkarstwa, a 3 lata później miałem swoją pierwszą rybkę w słoju i tym dwóm zamiłowaniom z różnymi przerwami jestem do dziś dnia wierny

Opublikowano

Fotografia, akwarystyka, lotnictwo + ostatnio krotkofalarstwo.... to moje obecne koniki ;] ;] ;]

Zamilowanie do komputera i fascynacja tymi urzadzeniami juz od czasow ZX Spectrum, tez -- choc ta pasja przerodzila sie w prace zawodowa ;] ;]

P.s Walki wschodu ?? Taekwon-do ITF przez 1,5 roku -- niestety musialem zrezygnowac ze wzgledu na brak czasu. A szkoda, bo trenowali nas najlepsi :>

Opublikowano

windsurfing, kitesurfing, surfing i do tego fotografia.

Jak nie moge wyjechac poplywac to Enduro bike i DIY :-)

VDR - krotkofalowcem jestem juz od wielu lat, chyba tak prawie od podstawówki :-) SP5ULE

PS. a tak zapytam, kiedy sa szanse na karty klubowe? Bo jeszcze nie dostalem ?

Pozdr

Marcin

Opublikowano

jak pisaliscie do mnie maile albo PW to dostaniecie .. a jak nie pisaliście to nie dostaniecie :P:P

Na razie mam w kieszeni dla stich i Yaro. W przygotowaniu dla marcinmarg i slawekosw.

2 tygodnie temu wysłałem Zbigniewowi, sisonowi, ukasz90-90'owi i meth'owi. Jeśli ktos jeszcze chce to prosze maila/PW z danymi adresowymi (w bazie ich nie ma więc bez takiego maila nie wyśle karty bo choćby nie wiem dokąd) :D

Kot.

Opublikowano

No to sie ciesze że masz ja w kieszeni ;]

A co do hobby to widze że nie tylko ja jestem człowiekiem wielu pasji. Akwarystyka ,ostatnio sterrarystyka , doraźnie ogrodnictwo , elektronika ,motoryzacja (szczególnie motocykle skuterów nie lubie), różnojakie sporty extremalne ... osobiście uprawiam parkour , uwielbiam także wszystkie zwierzęta i jestem posiadaczem młodego Labka (Lablador Retriver suczka Sara :D) i kotka dachowca (Szary tygrysek samiec Whiskahs) Do tej pory nie wiem kto go tak nazwał ... Tak po za tym lubie pochodzić po lesie pozwiedzać pograć w piłke , zresztą sport to też moje hobby ... Wogóle moje życie to Kogel Mogel ... ale wszystkiego trzeba spróbować :D

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.