MatiK Opublikowano 10 Grudnia 2016 #51 Opublikowano 10 Grudnia 2016 13 godzin temu, jaras napisał: Mainganowi Wiesz co, wydaje mi się, że nie powinno się odmieniać przez komu/czemu... Tak trochę nie po naszemu
marcin73m Opublikowano 10 Grudnia 2016 #52 Opublikowano 10 Grudnia 2016 15 godzin temu, spiochu napisał: Hej, moje uciekają Nic to, jutro przybędą Protki i Acei, może ośmielą starych bywalców Dokładnie, u mnie właśnie młode Acejki dały innym przykład, że bać się pana nie należy. Odkąd je wpuściłem, nic już się nie chowa po kamieniach. Może i u Ciebie tak będzie.
jaras Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor #53 Opublikowano 10 Grudnia 2016 2 godziny temu, MatiK napisał: Wiesz co, wydaje mi się, że nie powinno się odmieniać przez komu/czemu... Tak trochę nie po naszemu Poprawiłem 1
jaras Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor #54 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Moje akwarium po prawie trzech miesiącach od zalania. Andrzejem Wajdą to ja nie jestem, ale obejżeć można 1
marcin73m Opublikowano 8 Stycznia 2017 #55 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Super Ten protomelas przez cały czas taki zadziorny? Tylko jedną samicę ma?
jaras Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor #56 Opublikowano 8 Stycznia 2017 2 minuty temu, marcin73m napisał: Super Ten protomelas przez cały czas taki zadziorny? Tylko jedną samicę ma? Protomelas ogólnie jest bardzo łagodny, tylko teraz na amore mu się zebrało, ma tylko jedną dziewczynę. Doktorek, od którego kupiłem ryby powiedział, że może być 1+1.
jaras Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor #58 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Teraz, marcin73m napisał: Doktorek z Torunia? Jo
iquitos68 Opublikowano 8 Stycznia 2017 #59 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Fajne, klimatyczne akwarium. Szczególnie podobają mi się Pseudotropheus Acei . Ciekawie kontrastują z bardziej agresywną częścią obsady
pozner Opublikowano 8 Stycznia 2017 #60 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Godzinę temu, marcin73m napisał: Ten protomelas przez cały czas taki zadziorny? Jak bym widział swojego Stefana. Protki takie są . Widać gdzie obrał sobie terytorium. Ładny baniak.
Rekomendowane odpowiedzi