jaras Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor #11 Opublikowano 6 Listopada 2016 32 minuty temu, Bezprym napisał: Kładłeś farbę bezpośrednio na styropian czy przed malowaniem dawałeś jeszcze zaprawę? Dawałem zaprawę. Dodatkowe zdjęcia z produkcji 1
spiochu Opublikowano 6 Listopada 2016 #12 Opublikowano 6 Listopada 2016 Ciekawość - jak nakładałeś CX5? Bo on szybko wysycha. Wysłane z telefonu
jaras Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor #13 Opublikowano 6 Listopada 2016 10 minut temu, spiochu napisał: Ciekawość - jak nakładałeś CX5? Bo on szybko wysycha. Wysłane z telefonu Pędzlem. Rozrabiałem małe ilości tak na raz ze dwie szpachelki dość rzadkiego i heja -ile fabryka dała. Oczywiście na płasko poza baniakiem potem malowanie, później do baniaka. Paluchem z CX5 spoinowałem łączenia , na końcu malowanie spoin. Oczywiście tło jest z tyłu dociążone jak u Ciebie
py1szczak2 Opublikowano 7 Listopada 2016 #14 Opublikowano 7 Listopada 2016 Super to wygląda, gratuluję talentu. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
jaras Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor #15 Opublikowano 10 Listopada 2016 Witam ponownie z placu boju akwarium zalane prawie od tygodnia, woda ładnie się klaruje, wczoraj wpuszczeni mieszkańcy. Cały czas czekam na paczkę z fabertec aby móc skleić pokrywę oraz podłączyć oświetlenie oparte na modułach led. Pozostaje jeszcze coś zrobić z wylotem wody turbo kaseciaka- albo na peszel nałożę koszulkę termokurczliwą w kolorze czarnym albo zupełnie zrezygnuję z peszla na rzecz rurek i kolanek 3
egon44 Opublikowano 10 Listopada 2016 #16 Opublikowano 10 Listopada 2016 Naprawdę super efekt!!! Tło bardzo mi się podoba,wygląda ono jak jeden wielki kamol Nie myślałeś żeby zamiast tych kamieni co masz dać otoczaki? Z nimi moim zdaniem to już by był wypas
jaras Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor #17 Opublikowano 10 Listopada 2016 4 minuty temu, egon44 napisał: Naprawdę super efekt!!! Tło bardzo mi się podoba,wygląda ono jak jeden wielki kamol Nie myślałeś żeby zamiast tych kamieni co masz dać otoczaki? Z nimi moim zdaniem to już by był wypas Dziękuję. Nie wpadłem na pomysł otoczaków- może masz rację jednak na razie zostanie tak jak jest może za jakiś czas. Jeszcze zobaczę jak to będzie wyglądało przy normalnym oświetleniu
egon44 Opublikowano 10 Listopada 2016 #18 Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) Powiedz mi jeszcze czy samo tło trzyma się tylko pod wzmocnieniami czy kleiłeś je dodatkowo do tylnej szyby? Edytowane 10 Listopada 2016 przez egon44
jaras Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor #19 Opublikowano 10 Listopada 2016 Tło jest przyklejone na silikon. waży około 20kg. z tyłu powypalałem opalarką dziury i naładowałem kamieni a później zamurowałem CX5 1
muras13 Opublikowano 10 Listopada 2016 #20 Opublikowano 10 Listopada 2016 A ten kubełek pod akwa po lewej stronie to jakiś mały i jeszcze nakrętkę ma :-)
Rekomendowane odpowiedzi