wegorzwegorzewski Opublikowano 27 Października 2016 Autor #31 Opublikowano 27 Października 2016 Dobra już prawie wszystko wiem tylko powiedzcie mi jeszcze czy zamiast Calainos może być Cynotilapia Hara Gallireya Reef ????
eljot Opublikowano 27 Października 2016 #32 Opublikowano 27 Października 2016 Trochę nie będzie pasowała dietą do interruptusa.
wegorzwegorzewski Opublikowano 27 Października 2016 Autor #33 Opublikowano 27 Października 2016 ZESTAW 1 Pseudotropheus ( Chindongo) Demasoni Labidochromis Hongi Metriaclima Msobo Magunga ZESTAW 2 Metriaclima Msobo Magunga Cynotilapia Hara Maingano ZESTAW 3 Melanochromis interruptus Pseudotropheus sp."elongatus chewere" Metriaclima Callainos Wizualnie najładniejsza kompozycja to chyba zestaw 3...co wy na to?
Mortis Opublikowano 28 Października 2016 #34 Opublikowano 28 Października 2016 8 godzin temu, eljot napisał: Mortis znowu muszę się przyczepić Dymorfizm płciowy to u puszczaków różnice w ubarwieniu samców i samic których to różnic nie ma u maingano, czyli ten gatunek podobnie jak np. Yellow pozbawiony jest dymorfizmu. Masz rację, ale walnąłem babola.
wegorzwegorzewski Opublikowano 28 Października 2016 Autor #35 Opublikowano 28 Października 2016 Wszystkie 3 zestawy są super....mam dylemat...?
Mortis Opublikowano 28 Października 2016 #36 Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) 8 godzin temu, wegorzwegorzewski napisał: ZESTAW 1 Pseudotropheus ( Chindongo) Demasoni Labidochromis Hongi Metriaclima Msobo Magunga ZESTAW 2 Metriaclima Msobo Magunga Cynotilapia Hara Maingano ZESTAW 3 Melanochromis interruptus Pseudotropheus sp."elongatus chewere" Metriaclima Callainos Wizualnie najładniejsza kompozycja to chyba zestaw 3...co wy na to? Każdy zestaw jest ładny, Ty musisz zadecydować co będzie u Ciebie pływały, Ty będziesz na co dzień to oglądał Pamiętaj tylko ja w pierwszym zestawie dałem Ci ryby naprawdę z charakterem. Edytowane 28 Października 2016 przez Mortis
wegorzwegorzewski Opublikowano 28 Października 2016 Autor #37 Opublikowano 28 Października 2016 Rozumiem że jeśli chodzi o charakterność to 1 ??
Mortis Opublikowano 28 Października 2016 #38 Opublikowano 28 Października 2016 Teraz, wegorzwegorzewski napisał: Rozumiem że jeśli chodzi o charakterność to 1 ?? Oj tak
wegorzwegorzewski Opublikowano 28 Października 2016 Autor #39 Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) Znów ten uśmiech ? Szukam właśnie cen poszczególnych gatunków i nie wszystkie jeszcze znalazłem ale jest któryś gatunek wybitnie drogi? A jak myślicie to że w pierwszym zestawie będzie się działo ma to wpływ na rozmnażanie poszczególnych gatunków? Edytowane 28 Października 2016 przez wegorzwegorzewski
rosa1986 Opublikowano 28 Października 2016 #40 Opublikowano 28 Października 2016 Ja ze swojej strony polecałabym Ci zestaw nr 2. Sama mam podobny z różnicą tylko taką, że zamiast msobo magunga mam saulosi. Ale efekt wizualny jest naprawdę super
Rekomendowane odpowiedzi