Bezprym Opublikowano 6 Listopada 2016 #81 Opublikowano 6 Listopada 2016 Widzę, że już się Szef zbiornika wyłonił.
wegorzwegorzewski Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor #82 Opublikowano 8 Listopada 2016 Dnia Sunday, November 06, 2016 o 16:37, Bezprym napisał: Widzę, że już się Szef zbiornika wyłonił. Jeszcze tego nie zauważyłem....?A co możliwe że tak będzie?
Bezprym Opublikowano 8 Listopada 2016 #83 Opublikowano 8 Listopada 2016 Hara ci się biała zrobiła. U mnie zaraz po wpuszczeniu samiec się wyvarwi) i fo dzisiaj rządzi z małą przerwą kiedy chwilowo został zdominowany.
wegorzwegorzewski Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor #84 Opublikowano 27 Listopada 2016 Podpowiedźcie czy hary nie są za blade? Kupione miesiąc temu z FM???Może jeszcze się wybarwią...
Bezprym Opublikowano 27 Listopada 2016 #85 Opublikowano 27 Listopada 2016 U mnie raz ciemnieją raz robią się jasne. Ogólnie są takiego szaroniebieskiego koloru. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
fish_magic Opublikowano 28 Listopada 2016 #86 Opublikowano 28 Listopada 2016 9 godzin temu, wegorzwegorzewski napisał: Podpowiedźcie czy hary nie są za blade? Kupione miesiąc temu z FM???Może jeszcze się wybarwią... Zmniejsz oświetlenie bo jest za mocne i za jasny masz piasek .A tak wyglądają ich rodzice.
Mortis Opublikowano 28 Listopada 2016 #87 Opublikowano 28 Listopada 2016 11 godzin temu, wegorzwegorzewski napisał: Podpowiedźcie czy hary nie są za blade? Kupione miesiąc temu z FM???Może jeszcze się wybarwią... A co masz na myśli, pisząc blade? Hara jak dominuje lub jest wysoko w stadzie to będzie biała z czarnymi pasami. Tak jak Sławek pisze raz ciemnieje raz jaśnieje. U mnie bardzo często pływa biała z widocznymi pasami.
wegorzwegorzewski Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor #88 Opublikowano 28 Listopada 2016 10 godzin temu, fish_magic napisał: Zmniejsz oświetlenie bo jest za mocne i za jasny masz piasek .A tak wyglądają ich rodzice. Dzięki za filmik?piasku nie zmienię ale moc ledów już mniejsza?
wegorzwegorzewski Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor #89 Opublikowano 28 Listopada 2016 Kiedy należy zrobić redukcje? Załóżmy że już wiem które to samce a które samiczki....Czy obserwuję dalej i wybieram te dominujące...?
Bezprym Opublikowano 28 Listopada 2016 #90 Opublikowano 28 Listopada 2016 Skoro masz pewność co do płci to nie widzę przeciwwskazań . Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi