eljot Opublikowano 28 Listopada 2016 #91 Opublikowano 28 Listopada 2016 1 minutę temu, Bezprym napisał: Skoro masz pewność co do płci to nie widzę przeciwwskazań . Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka A ja widzę jak nic niepokojącego się nie dzieje to ciesz się widokiem. Redukcję zrób jak zaczną się ostre walki lub nękanie.
wegorzwegorzewski Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor #92 Opublikowano 28 Listopada 2016 11 minut temu, eljot napisał: A ja widzę jak nic niepokojącego się nie dzieje to ciesz się widokiem. Redukcję zrób jak zaczną się ostre walki lub nękanie. Okejos
wegorzwegorzewski Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor #93 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Już mi trochę podrosły maluchy ?Jestem bardzo zadowolony z obsady ☺ Mam tylko pytanie jak długo trzeba czekać na pełne ubarwienie samca Soulusi od momentu kiedy przestał być żółty?
egon44 Opublikowano 27 Stycznia 2017 #94 Opublikowano 27 Stycznia 2017 16 minut temu, wegorzwegorzewski napisał: Mam tylko pytanie jak długo trzeba czekać na pełne ubarwienie samca Soulusi od momentu kiedy przestał być żółty? Z tym kolego to już jest jak gra w ruletkę Wszystko zależy od tego czy dany samiec ma już obrany rewir,oraz od pozostałej obsady w zbiorniku bo może być tak że będzie zdominowany przez inne ryby i wtedy nie pokaże w pełni swojego ubarwienia... U mnie np tydzień po zakupie ryb samce zaczęły się wybarwiać...Na zakupionych 10szt maluchów(wielkość 4-5cm) trafiłem układ 5+5...Po kilku tygodniach 3 samce miały obrane rewiry i były już ładnie wybarwione,co o pozostałych dwóch nie można powiedzieć, bo nie znalazły swoich rewirów w efekcie czego były ganiane przez pozostałe trzy samce i nie pokazały w pełni swojego ubarwienia... Masz jeszcze chyba młode ryby więc pozostaje Tobie czekanie aż obiorą one rewiry i wtedy zobaczysz
Rekomendowane odpowiedzi