Mortis Opublikowano 27 Października 2016 #11 Opublikowano 27 Października 2016 Godzinę temu, wegorzwegorzewski napisał: W waszych wypowiedziach, a zwłaszcza w tych uśmieszkach wyczuwam coś niepokojącego....zdradźcie coś więcej? Ryby mi się bardzo podobają tylko nie wiem jak się razem wszystkie zachowują, pływając w tym samym zbiorniku... Demasoni, w pełni przyznaję rację dla Eljota, ryba demon mimo mniejszych rozmiarów Hongi też kawał draba lubiący pogonić ryby wzdłuż całego zbiornika, a i potrafi szukać ofiary wśród kamieni, ale ładny jest skurczybyk Msobo to moja ukochana Mbuna u mnie jest spokojny i raczej rozgania towarzystwo jeśli dochodzi do walk, a do tego ma piękne samice. Podałem takie zestawienie bo chciałeś ryby z charakterem i stąd uśmiech eljota (przynajmniej tak mi się wydaje :D)
eljot Opublikowano 27 Października 2016 #12 Opublikowano 27 Października 2016 9 minut temu, Mortis napisał: Podałem takie zestawienie bo chciałeś ryby z charakterem i stąd uśmiech eljota (przynajmniej tak mi się wydaje :D) Dobrze ci się wydaje
wegorzwegorzewski Opublikowano 27 Października 2016 Autor #13 Opublikowano 27 Października 2016 Ok. Mówiąc ryby z charakterem miałem na myśli ciekawe zachowania...nie koniecznie nawalanie się ? Dodam że wszystkie Wasze rady analizuje i na pewno na coś się zdecyduje ?
Paulstick Opublikowano 27 Października 2016 #14 Opublikowano 27 Października 2016 1 hour ago, wegorzwegorzewski said: Ok. Mówiąc ryby z charakterem miałem na myśli ciekawe zachowania...nie koniecznie nawalanie się ? Dodam że wszystkie Wasze rady analizuje i na pewno na coś się zdecyduje ? Mysle, ze wszystkie pyszczaki ze wzgledu na to jak sie zajmuja potomstwem sa bardzo ciekawe. Jedyna roznica jest raczej agresja wewnatrz i pozagatunkowa.
Mortis Opublikowano 27 Października 2016 #15 Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) 14 minut temu, Paulstick napisał: Mysle, ze wszystkie pyszczaki ze wzgledu na to jak sie zajmuja potomstwem sa bardzo ciekawe. Jedyna roznica jest raczej agresja wewnatrz i pozagatunkowa. Tu kolega ma dużo racji, dużo też będzie zależało od aranżacji zbiornika by oglądać zachowania ryb. Moim zdaniem fajny układ by się składał z: Metriaclima Msobo Magunga Cynotilapia Hara Maingano Edytowane 27 Października 2016 przez Mortis
wegorzwegorzewski Opublikowano 27 Października 2016 Autor #16 Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) Labidochromis Hongi Metriaclima Msobo Magunga ....i ??????????? Ale chyba nie demona.... Edytowane 27 Października 2016 przez wegorzwegorzewski
Mortis Opublikowano 27 Października 2016 #18 Opublikowano 27 Października 2016 6 minut temu, Paulstick napisał: maingano? A czemu nie?
Paulstick Opublikowano 27 Października 2016 #19 Opublikowano 27 Października 2016 Just now, Mortis said: A czemu nie? No mi by sie widzial maingano z nimi, ale to wegorzewskiemu ma sie podobac
Mortis Opublikowano 27 Października 2016 #20 Opublikowano 27 Października 2016 Teraz, Paulstick napisał: No mi by sie widzial maingano z nimi, ale to wegorzewskiemu ma sie podobac A aaa, bo odczytałem Twoją odpowiedź jako, że nie pasuje do obsady , którą zaproponowałem w swoim ostatnim poście.
Rekomendowane odpowiedzi