Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rzeczywiście kiedyś, dwa sąsiadujące posty jednego autora łączyły się automatycznie.

Dotyczyło to sytuacji, gdy odstęp czasowy między nimi był mniejszy niż 1 dzień (chyba, bo nie sprawdzałem z zegarkiem w ręku).

Gdy odstęp był większy, posty nie łączyły się. 

To rozwiązanie było najlepsze.

Trudno mi wyobrazić sobie sytuację, by w kilkuletnim wątku (w przypadku o którym mówimy) posty się łączyły.

Wydaje mi się, że optymalna "granica" to jedna doba.

Opublikowano
Godzinę temu, tom77 napisał:

Rzeczywiście kiedyś, dwa sąsiadujące posty jednego autora łączyły się automatycznie.

Dotyczyło to sytuacji, gdy odstęp czasowy między nimi był mniejszy niż 1 dzień (chyba, bo nie sprawdzałem z zegarkiem w ręku).

Tamto kiedyś to było w 2013r.

Eljot - sprawdziłeś 50% działania, resztę po 2 godzinach....gdyby nie było mojego postu:(

Opublikowano
37 minut temu, MatiK napisał:

No i ok. Ale znowu między "najnowsze na forum", a "grafikę" wskoczyły tajemnicze "tematy"... Celowy zabieg, czy soft robi psikusy?

No i nie OK, bo "tajemnicze "tematy"" czyli wykaz wątków, w których pojawiły się nowe posty, nie są żadnym psikusem.  Wolałem jak były na górze prawego paska, tak jak jeszcze kilka godzin temu. Ale co człowiek woli, a co ma - to są dwie różne sprawy.

Opublikowano
8 minut temu, tom77 napisał:

No i nie OK, bo "tajemnicze "tematy"" czyli wykaz wątków, w których pojawiły się nowe posty, nie są żadnym psikusem.  Wolałem jak były na górze prawego paska, tak jak jeszcze kilka godzin temu. Ale co człowiek woli, a co ma - to są dwie różne sprawy.

A ja podobnie jak Seba wolałem jak ich w ogóle nie było bo nie są potrzebne :P i ok bo przynajmniej sprawa z łączonymi postami jest załatwiona ;)