tom77 Opublikowano 19 Października 2016 #481 Opublikowano 19 Października 2016 Rzeczywiście kiedyś, dwa sąsiadujące posty jednego autora łączyły się automatycznie. Dotyczyło to sytuacji, gdy odstęp czasowy między nimi był mniejszy niż 1 dzień (chyba, bo nie sprawdzałem z zegarkiem w ręku). Gdy odstęp był większy, posty nie łączyły się. To rozwiązanie było najlepsze. Trudno mi wyobrazić sobie sytuację, by w kilkuletnim wątku (w przypadku o którym mówimy) posty się łączyły. Wydaje mi się, że optymalna "granica" to jedna doba. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 19 Października 2016 #482 Opublikowano 19 Października 2016 Wreszcie znalazłem to ustawienie. Była 1 minuta na łączenie. Zmieniłem na 2 godziny. Zobaczymy czy działa. Test łączenia. Drugi test Chyba działa Cytuj
tom77 Opublikowano 19 Października 2016 #484 Opublikowano 19 Października 2016 Godzinę temu, tom77 napisał: Rzeczywiście kiedyś, dwa sąsiadujące posty jednego autora łączyły się automatycznie. Dotyczyło to sytuacji, gdy odstęp czasowy między nimi był mniejszy niż 1 dzień (chyba, bo nie sprawdzałem z zegarkiem w ręku). Tamto kiedyś to było w 2013r. Eljot - sprawdziłeś 50% działania, resztę po 2 godzinach....gdyby nie było mojego postu Cytuj
MatiK Opublikowano 19 Października 2016 #485 Opublikowano 19 Października 2016 No i ok. Ale znowu między "najnowsze na forum", a "grafikę" wskoczyły tajemnicze "tematy"... Celowy zabieg, czy soft robi psikusy? Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 19 Października 2016 #486 Opublikowano 19 Października 2016 Zerknę jak wrócę po pracy bo z telefonu nie da się tego obsługiwać. Pewnie przez przypadek Cytuj
tom77 Opublikowano 19 Października 2016 #487 Opublikowano 19 Października 2016 37 minut temu, MatiK napisał: No i ok. Ale znowu między "najnowsze na forum", a "grafikę" wskoczyły tajemnicze "tematy"... Celowy zabieg, czy soft robi psikusy? No i nie OK, bo "tajemnicze "tematy"" czyli wykaz wątków, w których pojawiły się nowe posty, nie są żadnym psikusem. Wolałem jak były na górze prawego paska, tak jak jeszcze kilka godzin temu. Ale co człowiek woli, a co ma - to są dwie różne sprawy. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 19 Października 2016 #488 Opublikowano 19 Października 2016 No i się zaczyna Cytuj
MatiK Opublikowano 19 Października 2016 #489 Opublikowano 19 Października 2016 8 minut temu, tom77 napisał: No i nie OK, bo "tajemnicze "tematy"" czyli wykaz wątków, w których pojawiły się nowe posty, nie są żadnym psikusem. Wolałem jak były na górze prawego paska, tak jak jeszcze kilka godzin temu. Ale co człowiek woli, a co ma - to są dwie różne sprawy. A ja podobnie jak Seba wolałem jak ich w ogóle nie było bo nie są potrzebne i ok bo przynajmniej sprawa z łączonymi postami jest załatwiona Cytuj
yaro Opublikowano 19 Października 2016 #490 Opublikowano 19 Października 2016 A ja chcę a ona nie. I jak tu dogodzić każdemu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi