JemioloSeba Opublikowano 19 Października 2016 #471 Opublikowano 19 Października 2016 Na próbę zmieniłem blok z prawej strony. Teraz wyświetla najnowsze posty i informuje kto i kiedy go napisał. Miałem podobne odczucie co Ty Mateusz ale jako, że nikt nic nie pisał to myślałem, że jestem sam w tym temacie 1 Cytuj
MatiK Opublikowano 19 Października 2016 #472 Opublikowano 19 Października 2016 W sumie chyba by wystarczyło jakby jeszcze w takim razie przenieść potem "najnowsze na forum" nad grafiki i zrobić z nimi porządek bo na razie wygląda to trochę jak chmurki smsowe w telefonie. Na samej górze jest Twój post z tego tematu, potem jpost Mortisa z wątku o wyborze członka zaufania, a niżej mój post znowu z tego tematu przemieszane ze względu na czas dodania. Jakby się dało zrobić bez takiego mixu, żeby po prostu ostatni post aktualizował "świeżość" danego wątku byłoby super... Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi... Cytuj
MatiK Opublikowano 19 Października 2016 #473 Opublikowano 19 Października 2016 1 minutę temu, JemioloSeba napisał: Na próbę zmieniłem blok z prawej strony. Teraz wyświetla najnowsze posty i informuje kto i kiedy go napisał. Miałem podobne odczucie co Ty Mateusz ale jako, że nikt nic nie pisał to myślałem, że jestem sam w tym temacie O widzisz, już jest lepiej tylko mnie uprzedziłeś w pisaniu a da radę zastosować drugą część moich wypocin? Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 19 Października 2016 #474 Opublikowano 19 Października 2016 4 minuty temu, MatiK napisał: a da radę zastosować drugą część moich wypocin? Nie widzę takiej możliwości. Będę szukał dalej. Cytuj
MatiK Opublikowano 19 Października 2016 #475 Opublikowano 19 Października 2016 Ok. A co jeszcze z postami pod postami? Wiem, że gdzieś na początku już to było, ale ciężko się teraz przez to przekopać... Teraz ewidentnie można napisać post pod postem, nie ma możliwości łączenia postów tak jak to było na starym sofcie? Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 19 Października 2016 #476 Opublikowano 19 Października 2016 Ta opcja raz działa 10 razy nie działa. Sam nie wiem o co z tym chodzi. Cytuj
egon44 Opublikowano 19 Października 2016 #477 Opublikowano 19 Października 2016 56 minut temu, MatiK napisał: Teraz ewidentnie można napisać post pod postem, nie ma możliwości łączenia postów tak jak to było na starym sofcie? Jak to nie ma możliwości łączenia postów? Przecież można łączyć posty... Klikasz ''cytat wielokrotny'' gdzie od razu na dole z prawej strony pojawia się opcja '''cytuj 1,2 post czy ile ich tam zaznaczysz,potem usuwasz niepotrzebną treść odpisujesz i gotowe ... Chyba o to tobie chodzi? Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 19 Października 2016 #478 Opublikowano 19 Października 2016 Nie o to... Chodzi o to, że jak piszesz post pod postem to nie zawsze połączy je w jeden - a powinno. Cytuj
MatiK Opublikowano 19 Października 2016 #479 Opublikowano 19 Października 2016 35 minut temu, JemioloSeba napisał: Nie o to... Chodzi o to, że jak piszesz post pod postem to nie zawsze połączy je w jeden - a powinno. Dokładnie. Cytuj
egon44 Opublikowano 19 Października 2016 #480 Opublikowano 19 Października 2016 50 minut temu, JemioloSeba napisał: Nie o to... Chodzi o to, że jak piszesz post pod postem to nie zawsze połączy je w jeden - a powinno. A teraz rozumiem... Niestety ta opcja o której piszesz nie działa... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi