Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opcja o której mówimy  pokazuje się na dole pola edytowania postu. Można ją "ptaszkować" i "odptaszkowywać" w kwadraciku wyboru. 

U mnie (nic nie ustawiałem w innych ustawieniach) domyślnie jest, że edycja postu pozostaje niewidoczna.

Moim zdaniem edycja powinna być widoczna zawsze (a nie opcjonalnie). Ale to tylko moje zdanie. ...tak na wszelki wypadek - nie ma w tym żadnej ironii.

edycja 20:45

• Dziękuję 1
Opublikowano
2 minuty temu, tom77 napisał:

Moim zdaniem edycja powinna być widoczna zawsze (a nie opcjonalnie). Ale to tylko moje zdanie. ...tak na wszelki wypadek - nie ma w tym żadnej ironii.

...właściwie mnie teraz przekonałeś. Dlatego wcześniej zadałem ( trochę retoryczne) sobie pytanie czy to ma sens. Nie włączam tej opcji.

Opublikowano

Andrzeju ale ja nie edytowałem tylko dopisałem post pod postem a to różnica. Zaczęło się od tego, że Spichu chciał aby było widoczne, że posty się połączyły. Piszemy o dwóch różnych sprawach.

Test edycji

Test edycji 2

Opublikowano

no tak

Sprawdziłem i działa. Wyświetla czas ostatniej edycji.

50 minut temu, tom77 napisał:

Teraz tak już jest i masz racje, że tak być powinno.

Opublikowano
19 minut temu, tom77 napisał:

Seba - zobacz zielony kolorek w poście nr 501.

No widzę... i co on oznacza?

Widzę też systemowe powiadomienie pod spodem, że edytowałeś 19 minut temu.

Znalazłem ustawienie, które pozwala Wam widzieć czy i kiedy ktoś edytował. Chyba o to chodziło, prawda?

Opublikowano
4 minuty temu, JemioloSeba napisał:

No widzę... i co on oznacza?

Widzę też systemowe powiadomienie pod spodem, że edytowałeś 19 minut temu.

Widzisz, bo masz uprawnienia moderatora, ja nie widzę (dla czytelników, którzy się mogli pogubić - mówimy o poście nr 501).

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.