Andrzej Głuszyca Opublikowano 22 Października 2016 #531 Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) 6 minut temu, MatiK napisał: Ale Andrzeju na konkursowe fotki będziemy głosować tak jak zwykle, czyli przez maila przyznając punkty ..no tak Ale najpierw muszę do nich trafić...a jak wejdę w opcje Galeria to tylko widzę kilka ostatnich zdjęć i muszę wyszukiwać konkursowe. A chodzi o to aby były wydzielone bo po wejściu w galerię widzę tylko kilka ostatnich i muszę wyszukiwać konkursowych...a nie każdy będzie szukać, żeby widzieć na jakie wysłać głos e.mail. Edytowane 22 Października 2016 przez AndrzejWalb Cytuj
rosa1986 Opublikowano 22 Października 2016 #532 Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) @AndrzejWalb nie wiem jak jest w wersji na komputerze, bo nie pamiętam, ale jak wchodzę w telefonie to mam wszystkie zdjęcia w galerii podzielone na kategorie. I jest tam oddzielny dział zdjęcia konkursowe, który dzieli się na kolejne dwa- akwaria i ryby. Więc odnaleźć nie jest trudno Edytowane 22 Października 2016 przez rosa1986 1 Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 22 Października 2016 #533 Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) ..i o taką informacje mi chodziło:) OK..Wszystko już wiem i temat wyjaśniony:) Ale za to się napisałem. Dziękuję:) Edytowane 22 Października 2016 przez AndrzejWalb 1 Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 22 Października 2016 #534 Opublikowano 22 Października 2016 Ojjjjjj Andrzej!!!! Co jak co ale po Tobie to ja się takich dziwnych pytań nie spodziewał Dobrze, że Ci wyjaśniła Gośka bo bym musiał bardziej dosadnych słów użyć Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 23 Października 2016 #535 Opublikowano 23 Października 2016 11 godzin temu, JemioloSeba napisał: Ojjjjjj Andrzej!!!! Co jak co ale po Tobie to ja się takich dziwnych pytań nie spodziewał Dobrze, że Ci wyjaśniła Gośka bo bym musiał bardziej dosadnych słów użyć jakieś zaćmienie mnie dopadło Cytuj
pozner Opublikowano 11 Lutego 2017 #536 Opublikowano 11 Lutego 2017 Mam problem. W czasie wyszukiwania tematu na forum pokazuje mi się często takie coś. Oczywiście %s sekund nic nie daje. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 11 Lutego 2017 #537 Opublikowano 11 Lutego 2017 Często coś wyszukuję ale nie spotkałem się z tym komunikatem. Czy ktoś jeszcze ma taki problem? Cytuj
egon44 Opublikowano 11 Lutego 2017 #538 Opublikowano 11 Lutego 2017 2 minuty temu, JemioloSeba napisał: Często coś wyszukuję ale nie spotkałem się z tym komunikatem. Czy ktoś jeszcze ma taki problem? Mnie czasami też tak wyskakuje,ale jak źle wpiszę np nazwę tematu... Jeśli nazwa tematu jest poprawnie wpisana to nie ma takiego błędu. Cytuj
MatiK Opublikowano 11 Lutego 2017 #539 Opublikowano 11 Lutego 2017 To jest zwykły limit czasowy na nowe wyszukiwanie. Jak coś źle wpiszesz i wyszukiwanie się nie udało, to jeśli zbyt szybko wpiszesz nową wytyczną, czasem się tak dzieje. Wystarczy odświeżyć, poczekać te 10 sekund, wpisać docelową wytyczną i wszystko wraca do normy. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 11 Lutego 2017 #540 Opublikowano 11 Lutego 2017 1 godzinę temu, JemioloSeba napisał: Czy ktoś jeszcze ma taki problem? ...czasami. Ale przyczyną jest to co Mateusz napisał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi