Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mam ten problem, ale myślałem, że to tylko tak u mnie, więc nie sygnalizowałem tego. Szlag mnie trafiał, gdy po zacytowaniu pisałem post i przez cały czas pamiętałem o "ą", a na końcu zapominałem i cały tekst szedł się je...ć :confused:. Teraz najpierw piszę tekst, a na końcu wklejam cytaty ;), ale jest to upierdliwe.

Opublikowano
45 minut temu, pozner napisał:

Też mam ten problem, ale myślałem, że to tylko tak u mnie, więc nie sygnalizowałem tego. Szlag mnie trafiał, gdy po zacytowaniu pisałem post i przez cały czas pamiętałem o "ą", a na końcu zapominałem i cały tekst szedł się je...ć :confused:. Teraz najpierw piszę tekst, a na końcu wklejam cytaty ;), ale jest to upierdliwe.

Próba z telefonu:

Ążó

Edit: z tel. jest ok.

Opublikowano
2 godziny temu, JemioloSeba napisał:

Sprawdźcie proszę czy po zacytowaniu kogoś (przyciskiem cytuj) i wpisaniu w odpowiedzi "ą" cały tekst i cytat się Wam podświetlają? Mam tak u siebie zarówno w pracy jak i w domu. Problem dotyczy tylko tego forum. 

2 godziny temu, JemioloSeba napisał:

Bo to się dzieje tylko po zacytowaniu kogoś.

Też tak mam

To znaczy jak pisze odpowiedz a wstawię literkę (ą) w zdaniu to cała zawartość napisanego postu znika...

Mam to samo na Chrome jak i Firefox także to chyba jakiś błąd z forum...

Opublikowano
1 godzinę temu, egon44 napisał:

Też tak mam

To znaczy jak pisze odpowiedz a wstawię literkę (ą) w zdaniu to cała zawartość napisanego postu znika...

Mam to samo na Chrome jak i Firefox także to chyba jakiś błąd z forum...

też tak mam. Przeglądarka opera

Opublikowano

ą 

Dnia 18.02.2017 o 23:07, egon44 napisał:

Dodam że na telefonie tego błędu nie mam

ą

Sprawdziłem, dzieje się tak tylko przy cytowaniu, czy może ktoś zajrzeć do ustawień forum, być może sa jakieś skróty ustawione, bo na chwile obecna nie da się korzystać z forum !

Opublikowano
Dnia 18.02.2017 o 12:13, JemioloSeba napisał:

Sprawdźcie proszę czy po zacytowaniu kogoś (przyciskiem cytuj) i wpisaniu w odpowiedzi "ą" cały tekst i cytat się Wam podświetlają? Mam tak u siebie zarówno w pracy jak i w domu. Problem dotyczy tylko tego forum. 

56 minut temu, Pleziorro napisał:

Sprawdziłem, dzieje się tak tylko przy cytowaniu,

Rafał, przecież od początku pisałem, że problem jest tylko podczas cytowania :D

Nie ma ustawień, które by to mogły naprawić. Najprawdopodobniej ostatnia aktualizacja coś namieszała. Pewnie nowa to poprawi.