Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Seba - jak tak dobrze idzie, to na spokojnie w tzw. wolnym czasie, zastanów się nad: 

4 godziny temu, spiochu napisał:

Nie ma opcji, żeby przy łączeniu była dodawana informacja, że to post połączony?

4 godziny temu, tom77 napisał:

Podzielam intencję Spiocha.

W "moim kiedyś" tj w 2013, treść automatycznie łączonych (przed upływem jednej doby) postów była oddzielona przerwą i przerywaną linią. Miało to same plusy i żadnych minusów.

mogą być 2 godziny, zamiast doby - chodzi o fakt widoczności.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 19.10.2016 o 21:43, JemioloSeba napisał:

Możemy jeszcze dodać czas przez jaki można edytować post. Według mnie warte zastanowienia bo po co edytować posty np. po dwóch dniach?

Zabiłoby to "instytucję" artykułów w edytowanych pierwszych postach wątku.

W tym celu, edytuje się posty nie sprzed dwóch dni, ale sprzed kilku lat.

Narzędzie to (edycji pierwszego postu) w międzyczasie znalazło szereg innych zastosowań (zakupy grupowe, organizacja spotkań klubowych, lista klubowiczów, Deccorativo edytuje swoje wynalazki, itp)

Edytowane przez tom77
Przepraszam Deccorativo, że zabrałem Ci jedno "c". Nie chciałbym, by ktoś zabrał mi jedną z siódemek. Pomyliłem też post z wątkiem
Opublikowano

Ja ostatnio próbowałem edytować swój post w wątku o Nazewnictwie by dodać nowe nazwy i niestety nie mogłem musiałem dodać to w nowej odpowiedzi i wyszło jak wyszło. Zwracam się więc z prośbą, by do ograniczania w czasie edycji postów nie podchodzić zbyt pochopnie.

Opublikowano

...mam prośbę! Niech ktoś przypomni jak wejść w galerię i odnaleźć zdjęcia dodane przez innych użytkowników aby oddać na nich głos. Bo owszem..w galerii mi się wyświetlają ale kilka ostatnich i nie są to do konkursu:(

.......już doszedłem jak to zrobić. Jest to skomplikowane jeżeli chodzi o to aby wejść do galerii, znaleźć zdjęcie konkursowe i oddać głos. Trzeba po prostu "przekopać" wszystkie zdjęcia i szukać konkursowych. Mało prawdopodobne aby ktoś tak szukał. Glosy będą oddawane tylko na te zdjęcia które są aktualnie wyświetlane o ile ktoś zdąży oddać na nie głos. Fajnie by było aby zdjęcia biorące udział w konkursie były w jednym wydzielonym miejscu. Wtedy jak chcę to tam wchodzę i oddaję głos. O ile można tak zrobić....

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.