Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, JemioloSeba napisał:

@rosa1986 Potwierdź czy jest dobrze czy nie.

Teraz w lońcu działa :).Tylko jest strasznie duża, ale może zaraz uda mi się to zmienić w ustawieniach, bo chyba coś takiego widziałam. Nadal jest jednak problem ze zdjęciem profilowym. Da się coś z tym też zrobić?

EDIT: rozmiar udało mi się już zmienić :D

@JemioloSeba da radę zrobić coś z tym zdjęciem profilowym? Bo strasznie mnie to drażni. Ani na telefonie ani na laptopie nie mogę go zmienić. Wyskakuje komunikat, że zdjęcie może mieć tylko 0.05 MB :(

Edytowane przez rosa1986
Opublikowano

Czy któryś z moderatorów może mi wyjaśnić czemu nie mogę teraz ustawić zdjęcia profilowego? Wielkość zdjęcia, które mogę dodać to 0.05 MB. Wcześniej jakoś się udało, a jak chciałam zmienić na inne jest właśnie taki problem.

Opublikowano
19 minut temu, rosa1986 napisał:

Czy któryś z moderatorów może mi wyjaśnić czemu nie mogę teraz ustawić zdjęcia profilowego? Wielkość zdjęcia, które mogę dodać to 0.05 MB. Wcześniej jakoś się udało, a jak chciałam zmienić na inne jest właśnie taki problem.

Spróbuj zmniejszyć rozmiar wstawianego zdjęcia w jakimś programie...Powinno zadziałać...

Opublikowano
31 minut temu, egon44 napisał:

Spróbuj zmniejszyć rozmiar wstawianego zdjęcia w jakimś programie...Powinno zadziałać...

Właśnie zanim to napisałeś zaczęłam szukać takiego programu:D.

Dzięki Andrzeju, już się udało :biggrin:

Opublikowano
36 minut temu, pablojogi napisał:

w ilości linii wystarczy czcionkę zmniejszyć i wejdzie Ci więcej także da radę, co do fot to się nie bawiłem w ich wstawianie w sygnaturze:-)

Z sygnaturą już wcześniej udało mi się uporać i wszystko działa, łącznie z fotką :)