chlodnica Opublikowano 28 Marca 2016 #44 Opublikowano 28 Marca 2016 od razu widać kobiece wyczucie gustu...
suricade Opublikowano 28 Marca 2016 #46 Opublikowano 28 Marca 2016 Chłopaki ale się podlizujecie . Patrząc babskim okiem ślicznie tak trzymaj.
Raciczka Opublikowano 28 Marca 2016 Autor #47 Opublikowano 28 Marca 2016 Biorąc pod uwagę wybór obsady, to zalanie i ustawienie kamieni to była bułka z masłem ... Zwątpiłam już we wszystko ....
deccorativo Opublikowano 29 Marca 2016 #49 Opublikowano 29 Marca 2016 Biorąc pod uwagę wybór obsady, to zalanie i ustawienie kamieni to była bułka z masłem ... Zwątpiłam już we wszystko .... Nie widzę Moniko powodu do załamki:D Zanim jednak wpuścisz ryby to bym przetestował biologię bo co prawda dałaś 80% starego piasku ale na pewno dokładnie został wymieszany i ten z bakteriami poszedł na dno, a tam nie ma natlenionej wody. Nie wiem też co ze złożem w kaseciaku bo Plezi pisze że jest dojrzałe???? Może poza zachwytem nad wystrojem stój twardo na ziemi:D by błędu nie popełnić.
Raciczka Opublikowano 29 Marca 2016 Autor #50 Opublikowano 29 Marca 2016 Złoże pochodzi w 75% z dojrzałego kubła pracującego w 240 - także tego bym się nie obawiała. Miałam tam zdecydowany nadmiar, zgodnie z "zaleceniami" wypchaj kubeł ceramiką po brzegi. Nie wpuszczę ryb bez sprawdzenia parametrów - tego możesz być pewien. Pierwszy pomiar nastąpi dzisiaj. Tylko właśnie zdałam sobie sprawę, że NO3 to nie mam co mierzyc bo cały czas działa tam adsorbent... ale zmierzę, co mi tam
Rekomendowane odpowiedzi