pablojogi Opublikowano 3 Lipca 2016 #81 Opublikowano 3 Lipca 2016 fajne akwa, a długo miałaś okrzemki?
Raciczka Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor #82 Opublikowano 3 Lipca 2016 1,5 miesiąca, może dwa. Musiałabym pogmerać w postach aby oszacować czas. W każdym razie dosyć długo.
pablojogi Opublikowano 3 Lipca 2016 #83 Opublikowano 3 Lipca 2016 ja już mam około roku i jakoś zielone nie przebija się ale co tam i tak fajnie je skubią ryby zwłaszcza w niedzielę kiedy są na głodówce:-)
Bezprym Opublikowano 3 Lipca 2016 #84 Opublikowano 3 Lipca 2016 A mi się właśnie pojawiają zielone na tle
stan Opublikowano 3 Lipca 2016 #85 Opublikowano 3 Lipca 2016 Najładniejsze są brunatnice i krasnale :-)
Bezprym Opublikowano 3 Lipca 2016 #86 Opublikowano 3 Lipca 2016 Też bym wolał ale jak się nie a co się lubi... Cieszyłem się, że ominął mnie problem z pierwotniakami, okrzemkami a tu parę dni temu pojawiły się okrzemki, na szczęście nieliczne a teraz zielone. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Raciczka Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor #87 Opublikowano 4 Lipca 2016 Brunatnice i krasnale mam na przeciwległej ścianie w Tanganice. Bardzo fajnie wyglądają na muszlach. Tu bym chciała dla odmiany zielone ale bez ciśnienia :-) Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L01 przy użyciu Tapatalka
Pandziak Opublikowano 5 Lipca 2016 #88 Opublikowano 5 Lipca 2016 Tak sie zastanawiam dlaczego tak niewiele osob uzywa skal wapiennych ?? Przeciez nie dosc ze pieknie wygladaja to jeszcze pomagaja podniesc ph. Chyba ze to tylko mi sie podoba Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Raciczka Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor #89 Opublikowano 6 Lipca 2016 No widzisz - dla mnie akurat wcale nie pięknie :-) A wapien filipiński to już totalna porażka. To wszystko rzecz gustu :-) Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L01 przy użyciu Tapatalka
Bezprym Opublikowano 6 Lipca 2016 #90 Opublikowano 6 Lipca 2016 W takim wapieniu filipiński zalegają odchody, ponadto daje schronienie niechciane mu natryskowa pozatym jest piękny jak nowy jak zajdzie glonem i okrzemkami już tak pięknie się nie prezentuje. To by były główne powody dlaczego takiego kamienia nie używamy. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi