kado Opublikowano 1 Kwietnia 2016 #61 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Gratulacje. Bardzo ładnie i szybkie tempo :-)
Raciczka Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor #62 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Fotka z rybami. Straszne pstynki jeszcze ☺ Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 1
Bezprym Opublikowano 7 Kwietnia 2016 #63 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Fajny efekt świetlny. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
stan Opublikowano 4 Maja 2016 #66 Opublikowano 4 Maja 2016 Fajnie Ci to wyszło trza przyznać. Z czasem wymienisz czarne PVC na własne DIY i będzie jeszcze bardziej gites ;-)
Raciczka Opublikowano 5 Maja 2016 Autor #67 Opublikowano 5 Maja 2016 Jestem na etapie ze juz nawet lipna plastikowa pokrywa mnie nie denerwuje ☺ Czyszczę gąbki raz w tygodniu i mierzę NO3 i PO4 - chce wyłapać moment na regenerację Purolite i ciekawa jestem kiedy ponownie będę musiała użyć atramentu. Odmiany robię co dwa tygodnie dla samej siebie bo trudno mi jeszcze rozstać się z ta czynnością. Woda do baniaka przez węgiel. Nic nie wlewam. Nic nie dodaję. Cieszę się akwarium w którym na upartego nie musiałabym nic robić. To mega komfort po pawiookich ☺ Cieszę się Stan ze Ci się podoba ale czy zrobię tło Dyi i kiedy to ogromna niewiadomą bo akurat jestem w tym rzadkim momencie kiedy wszystko mi pasuje, nic mnie nie denerwuje i nie przeszkadza
deccorativo Opublikowano 5 Maja 2016 #68 Opublikowano 5 Maja 2016 bo akurat jestem w tym rzadkim momencie kiedy wszystko mi pasuje, nic mnie nie denerwuje i nie przeszkadza
Raciczka Opublikowano 25 Maja 2016 Autor #69 Opublikowano 25 Maja 2016 Drobna aktualizacja Ryby podrosły, kamienie są brązowe - zapanowały okrzemki Mój ulubieniec - nadal nie wiem co to za ryba - zmienna w każdym razie Inkubująca samica - moim skromnym zdaniem to Aulonocara. Jakaś. Dla mnie mega radocha bo to pierwsza Protomelas taeniolatus Namalenje i na koniec Labidochromis caeruleus. Jako pierwszy mocno wyblakły, ale za to doskonale wiem który to Mistrzynią w robieniu zdjęć nie jestem, ale mam nadzieję, że tragedii nie ma
michal_j Opublikowano 26 Maja 2016 #70 Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) ... Edytowane 18 Listopada 2018 przez xxx
Rekomendowane odpowiedzi