Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, rekawiczka napisał:

Jeszcze myślę, jak zrobić wersję de-lux która potrafiłaby wykazać ile czego jest potrzebne, ale to już wybiega poza moje umiejętności obchodzenia się z excelem ;)

No to już był by wypasik:P

• Haha 1
Opublikowano

A jednak się udało. Może choć odrobinę będzie łatwiej. W zakładce kalkulator można podać ilości elementów dla sekcji mechanicznej/biologicznej/chemicznej. Jeżeli będą one uzupełnione, na pierwszym arkuszu z automatu pojawią się odpowiednie wartości. Oczywiście można nadpisać je następnie ręcznie.

narurowiec_kosztorys.xlsx

Opublikowano
A jednak się udało. Może choć odrobinę będzie łatwiej. W zakładce kalkulator można podać ilości elementów dla sekcji mechanicznej/biologicznej/chemicznej. Jeżeli będą one uzupełnione, na pierwszym arkuszu z automatu pojawią się odpowiednie wartości. Oczywiście można nadpisać je następnie ręcznie.
narurowiec_kosztorys.xlsx
A gdzie jest ta zakładka kalkulator? Przeglądam to na telefonie i nie widzę tego

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
U mnie widać na telefonie ale mam go obroconego w poziomie:) 
Próbowałem i nic

Już działa. Musiałem ukryć ten dolny pasek z narzędziami.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mój narurowiec w trakcie składania. Zamówiłem korpusy 3-częściowe tu:

https://allegro.pl/oferta/10-trzyczesciowy-korpus-narurowy-3-4-6803924543?snapshot=MjAxOS0wNC0xNVQxMTo1MDo0Ny44ODJaO2J1eWVyOzA2YTYxMzVlMDFhMTA4YjkyMjYzN2FkNTljOTE0OTRlMTEwN2FmZTZjY2FiZTBiMTliODgzZTJjOTg4NzY3Zjc%3D

Są bardzo fajnie wykonane. Duże przeloty, mocny plastik i solidny odpowietrznik.

Jednak nie jestem do końca pewny szczelności przy takiej budowie.

20190422_162925.thumb.jpg.b2da1cebfec83bd20c1be10762f97120.jpg

Czy macie może takie korpusy w użyciu? Mam jeszcze czas na zwrot

Opublikowano

Będą dobre. Tak na prawdę każdego typu korpusy będą ok. Przecież one są przeznaczone i dopuszczone do pracy w instalacjach ciśnieniowych więc muszą być szczelne.

• Lubię to 1
  • 2 tygodnie później...