stan Opublikowano 4 Lipca 2014 #171 Opublikowano 4 Lipca 2014 Koledzy Karol i Zbyszek wielkie dzięki za włożony wkład w tą akcję !! (musiałem dać wykrzyknik ;-)) Na pewno sami nie spodziewaliście się takiej ilości zamówionych wiader. Zbyniu będzie miał co mieszać w Alkaida Laboratory ;-).
eljot Opublikowano 4 Lipca 2014 #172 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zbyniu będzie miał co mieszać w Alkaida Laboratory . Najważniejsze pytanie z czym on to zmiesza Szybka sprawna akcja
stan Opublikowano 4 Lipca 2014 #173 Opublikowano 4 Lipca 2014 Eljocie jak baniak pójdzie w górę to wiadomo że C4 ;-) !
tomek-o26 Opublikowano 4 Lipca 2014 #174 Opublikowano 4 Lipca 2014 Przelew zrobiony, przepraszam wszystkich za zwłokę (dopiero wróciłem).
Sir_Yaro Opublikowano 5 Lipca 2014 #175 Opublikowano 5 Lipca 2014 Czy musimy czekać na dwóch panów którzy zasnęli czy może można ich usunąć? Jeszcze parę dni i będę musiał się wycofać z zamówienia bo mi się żarcie skończy... Dziś dotknąłem juz dna puszki. To nie jest groźba!
Gość pemergency Opublikowano 5 Lipca 2014 #176 Opublikowano 5 Lipca 2014 Yaro na nikogo nie czekamy. Czekamy już na zaksięgowanie wpłaty u mnie na koncie i od razu zamawiam...
esku Opublikowano 6 Lipca 2014 #177 Opublikowano 6 Lipca 2014 Sir - wybacz ale nie rozumiem. Do 15 który jest założonym terminem przez pemera do pojawienia się karmy w pl zostało 9 dni. Potem byniu będzie musiał poświęcić parę dobrych dni na przeważnie tego, popakowanie i zniesienie na pocztę. To min tydzień który musiałeś wziąć pod uwagę. Potem dostarczenie poczta przesyłki. Czyli karma przy pomyślnym wietrze będzie poczatkim sierpnia. Chyba logiczne. Nie rozumiem po co to spięcie.
Sir_Yaro Opublikowano 6 Lipca 2014 #178 Opublikowano 6 Lipca 2014 Ja się nie spinam :-) jestem całkiem spokojny. I tylko pytam. A chodzi mi o 2 osoby które w pierwszym poście są oznaczone na czerwono bez gwiazdki. :-)
esku Opublikowano 6 Lipca 2014 #179 Opublikowano 6 Lipca 2014 A ja Tobie tylko odpowiadam. Widać też że nie czytając tematu ze zrozumieniem pisałeś swojego posta. Karma tamtych dwóch userow została juz przejęta przez innych i chyba wszyscy zapłacili. A na poprzedniej stronie pemer napisał ze czeka na zaksięgowania. Naprawdę nie rozumiem Twojej niecierpliwości. No smutne jest ze karma Ci się kończy ale tutaj idzie wszystko zgodnie z wcześniejszymi założeniami.
Gość pemergency Opublikowano 6 Lipca 2014 #180 Opublikowano 6 Lipca 2014 Wszystko się zgadza, użytkownicy zaznaczeni na czerwono są dla potomności Myślę, że jutro pieniądze "odfajkują" się na koncie, bo Zbyszek robił przelew bodajże w piątek. Będę Was informował na bieżąco co i jak... Kurs na dzień dzisiejszy 5,288 (nadal się mieścimy)
Rekomendowane odpowiedzi