Skocz do zawartości

NLS zakup grupowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  jacio napisał(a):
A ja się rozpędziłem i już przesłałem Zbyszkowi dopłatę ;):P

dobrze zrobiłeś tyle, że terasz wypadało by dopłacić za kuriera

oczywiście jeśli ktoś ma chęć odebrać osobiście zapraszam po wcześniejszym umówieniu się

Opublikowano
  kunta napisał(a):
Chyba przydalo by sie dopisac ze dojda jeszcze koszty przesylki w PL bo powiedzmy jak 10 ludzi z roznych stron Polski zamowi po 200g to przesylka pojdzie z UK do PL na jeden adres i pozniej jeszcze trzeba to rozeslac po PL

pemergency napisał(a):
Zgadza się kunta, ale to już kwota kilku złoty na osobę ;)

Nie bardzo rozumiem.Teraz nagle się okazało ,że za przesyłkę w PL mam zapłacić 18 zł zamiast ustalonych wcześniej "paru zł" ? Jest to co najmniej nie w porządku i zmienia całkowicie kwotę jaką ustalono. Szczególnie,że nie było mowy o takiej kwocie wcześniej.

Gość pemergency
Opublikowano

Wassillo bez obrazy, ale rozumiem całkowicie Zbyszka, że chce wysłać wszystko kurierem, żeby paczka dotarła bezpiecznie do adresata i produkt się nie pokruszył, itd. Przypuszczam, że nie będzie dla niego problemem wysłać Tobie paczkę Pocztą Polską :) Wiem, że przy ilości jaką zamówiłeś to średnio wygląda ta przesyłka, dlatego sam skorzystałbym z opcji nr.2 ;)

Opublikowano
  wassilllo napisał(a):

Nie bardzo rozumiem.Teraz nagle się okazało ,że za przesyłkę w PL mam zapłacić 18 zł zamiast ustalonych wcześniej "paru zł" ? Jest to co najmniej nie w porządku i zmienia całkowicie kwotę jaką ustalono. Szczególnie,że nie było mowy o takiej kwocie wcześniej.

Wszystko jest dobrze i zrozumiałe trzeba bynia zrozumieć nie dość ze chłopisko będzie miało z tym kupę roboty poważyć popakować itd. to nie będzie codziennie latał na poczte stał w kolejkach i wysłał po 2 paczuszki, ludziska wpłacą zamówi kuriera przyjedzie weźmie i po sprawie nie róbcie ludzie znowu jakiś problemów

Poprawiłem autora cytatu

Opublikowano
  crav napisał(a):
dobrze zrobiłeś tyle, że terasz wypadało by dopłacić za kuriera

Tamtego posta pisaliśmy w jednym czasie i jeszcze nie było wpisane ile za wysyłkę, ale i za kuriera już przelałem ;). Podałem w tym przelewie adres do wysyłki, bo jest inny niż ten w banku.

Jak ktoś jest z Łodzi i jeszcze nie wpłacił, to może w jedno miejsce by zrobić wysyłkę, byłoby mniej zachodu ze zrobieniem większej paczki, a i koszty można by było zredukować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.