crav Opublikowano 23 Stycznia 2017 #41 Opublikowano 23 Stycznia 2017 14 minut temu, harisimi napisał: Może nie szukaj tylko kieruj się sercem timi jedziesz...czuje to.. serranochromis robustus, rhamphochromis esox i na dno bagrusa ;] 3
timi-akwaria.pro Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor #42 Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) 49 minut temu, crav napisał: timi jedziesz...czuje to.. serranochromis robustus, rhamphochromis esox i na dno bagrusa ;] To jest konkretna propozycja, przemyślę p.s. Co Perła robi z człowieka Edytowane 23 Stycznia 2017 przez timi Perła 2
stan Opublikowano 24 Stycznia 2017 #43 Opublikowano 24 Stycznia 2017 IMHO 2 gatunki w tym jeden gatunek z brzydkimi to pierwszy krok do mało kolorowego akwarium. Ja bym dał trzy gatunki. Przedewszystkim uzupełnił obsadę o kolor niebieski. Np. bardzo dobrej jakości maingano.
Mortis Opublikowano 24 Stycznia 2017 #44 Opublikowano 24 Stycznia 2017 @timiTy nie bierz słów @CoolPhone na poważnie. @CoolPhone pali elektroniczne papierosy to nie jest osobą godną zaufania Mam fajne niemieckie Hary to możesz dostać je w prezencie wielkanocnym. 1
CoolPhone Opublikowano 24 Stycznia 2017 #45 Opublikowano 24 Stycznia 2017 W życiu nawet tego nie spróbowałem xD
Mortis Opublikowano 24 Stycznia 2017 #46 Opublikowano 24 Stycznia 2017 2 minuty temu, CoolPhone napisał: W życiu nawet tego nie spróbowałem xD Widzisz jak działa? Wymazuje pamięć 1
Paulstick Opublikowano 24 Stycznia 2017 #47 Opublikowano 24 Stycznia 2017 31 minutes ago, Mortis said: Widzisz jak działa? Wymazuje pamięć Usmialem się dzisiaj . A na temat; Timi mozesz zdradzic czemu starasz się zredukowac obsade? Nimbo rozumiem. Wczesniej sugerowales, ze z racji zywieniowych, ale teraz widze, ze zastanawiasz się nad obsada, z kompromisowa dieta. Z filmiku widac, ze to wszystko dziala, a jak mowia jak cos dziala, to nie ma co zmieniac. Rozumiem chcialbys wiecej kamieni....a tak mnei to meczy . Mam nadzieje, ze na cokolwiek się zdecydujesz, bedziesz z tego zadowolony na koniec. Ja nie wiem czy bym się mogl pozegnac z tymi maisonami .
crav Opublikowano 24 Stycznia 2017 #48 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Te maisony są skazane na sukces ze względu na miejsce skąd pochodzą....;-) 1
timi-akwaria.pro Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor #49 Opublikowano 24 Stycznia 2017 2 godziny temu, Paulstick napisał: Timi mozesz zdradzic czemu starasz się zredukowac obsade? Uważam, że moje akwarium jest za małe na taką obsadę, tym bardziej, że chciałbym pokombinować z większą ilością kamieni co by bardziej po "malawijsku" było. Chciałbym praktycznie całe dno wyłożyć kamolami i z tyłu akwa więcej w górę, mbunie "plaże" nie są potrzebne. Automatycznie będę miał mniej litrów do dyspozycji i stąd decyzja o redukcji. 2 godziny temu, Paulstick napisał: Z filmiku widac, ze to wszystko dziala, a jak mowia jak cos dziala, to nie ma co zmieniac. Działać będzie do czasu, dopóki towarzystwo jest młode. Z czasem, tak jak wcześniej już pisałem, ta sielanka na pewno się skończy. 3 godziny temu, Paulstick napisał: Ja nie wiem czy bym się mogl pozegnac z tymi maisonami . Są zarąbiste, wiem, ale trzeba im dłuższego akwarium, z czasem by się te samce wytłukły nawzajem, a szkoda bo... 19 minut temu, crav napisał: Te maisony są skazane na sukces ze względu na miejsce skąd pochodzą....;-)
crav Opublikowano 24 Stycznia 2017 #50 Opublikowano 24 Stycznia 2017 to jak to tak widzisz to pomyśl o pozbyciu się crabro również...to duża silna ryba, która brzydnie jak się starzeje, a twoje też chyba nie są z "renomonowanego" źródła...zrobisz jak uważasz, ale trzymał bym to co masz ile się da, a przygotowywał bym się no całkowita zmianę...Jak byś chciał chętnie pomogę... 1
Rekomendowane odpowiedzi