egon44 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 #91 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 3 godziny temu, TOMEKSIEDLCE napisał: dla mnie za dużo kamieni po prawej stronie ,wygląda to jak gruzowisko z kupo kamieni ,jak się tobie podoba jest ok Za dużo kamieni? Jest idealnie patrząc na to z perspektywy gatunków które uwielbiają takie gruzowiska 3 godziny temu, Mortis napisał: Tylko coś tam wyłowić to będzie sztuka Wpuści tam predatory i po krzyku 12 minut temu, przemo-h napisał: Tak powinno wyglądać mbunarium! Bardzo ładnie i naturalnie? Dokładnie
timi-akwaria.pro Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor #92 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 7 godzin temu, Mortis napisał: Dla mnie mbunarium wyśmienite. Tylko coś tam wyłowić to będzie sztuka Mam na to prosty sposób. Wyjmuję te kilkadziesiąt kamieni i swobodnie sobie łapię ?
Mortis Opublikowano 10 Sierpnia 2017 #93 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 4 minuty temu, timi napisał: Mam na to prosty sposób. Wyjmuję te kilkadziesiąt kamieni i swobodnie sobie łapię ? Nie no, myk masz opracowany, teraz wszystko jasne
Pleziorro Opublikowano 11 Sierpnia 2017 #94 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 18 godzin temu, Mortis napisał: Nie no, myk masz opracowany, teraz wszystko jasne No i ta prostota i szybkość tego odłowu Ja ostatnio "łowiłem" swoje ryby a nie łapałem. Łowiłem bo wpierw wsypałem granulat do siatki a mam ja dość dużą bo 20x10 zdaje się. I tak zanęcone ryby same wpływały w podbierak kwestia czasu żeby złapać właściwą rybę... ale ponoć cierpliwość cnotą akwarysty...
Rekomendowane odpowiedzi