Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, stan napisał:

Jak dobrze pamiętam to ilość tłuszczu we wszystkich pokarmach tak dedykowanych dla jednych i drugich jest zbliżona( w northfin taka sama jest ilość tłuszczu :P)więc chyba to nie problem tym bardziej że ilość jest w granicy 5-7%

Dokładnie tłuszcz jest wypośrodkowany, czyli dla roślinożerców lekko za dużo a dla drapieżników lekko za mało. A jak producenci radzą sobie z zawartością mięcha , dla ryb roślinożernych to zbyt wiele ? Mbunę można przeciągnąć do 30% ale z Tropheusem nie wyda a jednak żyją ? :)

Opublikowano
Godzinę temu, pozner napisał:

Pierwszy raz zobaczyłem venustusa na okładce niemieckiej broszurki i to było jakieś 30 kilka lat temu. Nazywał się wtedy Haplochromis venustus.

Ciekawy temat do pokrzywnej 

Opublikowano
Godzinę temu, eljot napisał:

Timiemu i Jackowi chodzi zapewne o sam zapis statusu pod Nickiem,  RS jest teraz wcześniej był bodajże "zarząd klubu".

Przywróciłem stan z przed przesiadki na nowy soft. Mam nadzieję, że teraz już będzie wiadomo kto i co.

• Dziękuję 1
  • 5 miesięcy temu...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.