klekot666 Opublikowano 10 Listopada 2016 #21 Opublikowano 10 Listopada 2016 Super ! Pełna profeska, osobiście nie jestem zwolennikiem "docieplania" tylnej ściany akwarium ale jak widzę takie dzieło to zaczynam się przekonywać.
Pleziorro Opublikowano 10 Listopada 2016 #22 Opublikowano 10 Listopada 2016 No na prawdę rewelacyjne to tło.
spiochu Opublikowano 10 Listopada 2016 #23 Opublikowano 10 Listopada 2016 Super, choć trochę widać lewe łączenie. Albo No ale przyjdą diody i może dasz je bliżej przodu to tył będzie ciut ciemniejszy i może nie będzie widać zupełnie.Co mogę zaproponować to ten leżący środkowo-lewy lekko trójkątny kamień spróbuj obrócić o 180 st. w poziomie. Wtedy jego najdłuższa krawędź, ta pod małym kątem, będzie zbieżna z wycięciami w tle które akurat są nad tym kamieniem. A z szalonych pomysłów to możesz na próbę posmarować jeden kamień CX5 (tą samą techniką co tło) i pomalować na ten sam kolor. Powinieneś wtedy uzyskać jeszcze bardziej kamienie pasujące do tła... Wysłane z telefonu
MatiK Opublikowano 10 Listopada 2016 #24 Opublikowano 10 Listopada 2016 Nie jestem zwolennikiem tego typu tła, ale przy Twoim kopara opada.... Pogratulować
Hetmano09 Opublikowano 11 Listopada 2016 #25 Opublikowano 11 Listopada 2016 Witaj, Projekt marzeń, wykonanie świetne, gratuluję! Akwa, spore, a przy tym świetnie wkomponowane detale. Widać, że przemyślałeś całą koncepcję. Życzę powodzenia, w Twym skrawku jeziorka, możesz trzymać niemal każdy gatunek. Wybór masz ogromny, a przyszli mieszkańcy dostarczą Ci wielu ciekawych obserwacji i doświadczeń w długie jesienno-zimowe wieczory. Pozdrawiam PS. Z niecierpliwością czekam na fotki obsady.
eljot Opublikowano 11 Listopada 2016 #26 Opublikowano 11 Listopada 2016 Fajnie wyszło teraz tylko czekać na glon aby to naturalnie pokolorował
jaras Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor #27 Opublikowano 11 Listopada 2016 Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Fakt, że lewe łączenie trochę widać jednak przyjdzie glon i będzie ok. serpentynitu nie chcę psuć zaprawą, bo jak wszystko będzie w tym samym kolorze to uzyskam krajobraz księżycowy a tego bym nie chciał. Obsada puki co już jest z poprzedniego akwarium - 5 szt maingano, 5 szt saulosi, 5 szt lodotropheus sprengerae, dojdzie stadko acei i Protomelasa taeniolatusa Boadzulu. Zdjęcia robione kompaktem przy "słabym" górnym oświetleniu nie oddają prawdziwie trójwymiarowaości tła. Na efekt końcowy pożyczę dobra lustrzankę
jaras Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor #28 Opublikowano 17 Listopada 2016 Witam. Tak na szybko zrobione zdjęcie komórką. Pokrywa już złożona ledy zamontowane na razie jeden rząd białych na szynie alu, dojdą jeszcze RGB, oraz drugi rząd białych. Wkurza mnie tylko widok "betoniarki" po prawej stronie akwarium. Rybki niestety nie chcą pozować. Pozdrawiam 1
led4grow Opublikowano 17 Listopada 2016 #29 Opublikowano 17 Listopada 2016 Może daj moduły bliżej siebie i do środka, po bokach zrobi Ci się trochę ciemniej i betoniarka zniknie
eazeo83 Opublikowano 17 Listopada 2016 #30 Opublikowano 17 Listopada 2016 Jak dla mnie bomba. Gratuluję 1
Rekomendowane odpowiedzi