Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poproszę o naprawienie tego w wersji na kompa.

Dnia 6.08.2016 o 17:53, maqus napisał:

1. Nie można wysłać prywatnych wiadomości do użytkowników. Pojawia się komunikat, że odbiorca nie może otrzymać wiadomości. U mnie, na kompie  po kliknięciu w "Napisz nową wiadomość" pojawia się okno wiadomości ale nie można wpisać adresata.

5. U mnie nie działa automatyczne wylogowanie, po jakimś tam okresie bezczynności.

A dzisiaj pojawia się taki komunikat po korzystaniu z wyszukiwarki

"Przepraszamy, wystąpił mały problem (╯°□°)╯︵ ┻━┻

Proszę poczekać %s sekund, przed kolejnym wyszukiwaniem

Kod błędu: 1C205/3"

..................

W ogóle moim skromnym zdaniem Wyszukiwarka wcale nie ułatwia zadania. Spróbujcie wpisać słowo "sump". Wyskoczy 1102 wyników na 45 stronach i niech ktoś powie jak to w jakiś sensowny sposób posegregować albo zawęzić chociażby wyszukiwanie do jakiegoś działu?

Opublikowano
8 minut temu, maqus napisał:

Spróbujcie wpisać słowo "sump". Wyskoczy 1102 wyników na 45 stronach i niech ktoś powie jak to w jakiś sensowny sposób posegregować albo zawęzić chociażby wyszukiwanie do jakiegoś działu?

..wyskoczy 1103:) Ale jak wciśniesz sump tylko w tytułach i treści zawartości

to zawęzi wyszukiwanie do trzech stron zamiast 45.

Opublikowano (edytowane)

A co, jak interesujące tematy są na tych pozostałych 42 stronach?:cool:

A tak poważnie, jeżeli coś jest w dziale " Osprzęt do akwarium ", to idealnie by było, żebym w tym dziale mógł to znaleźć...

Edytowane przez maqus
Opublikowano
4 godziny temu, marek_z_81 napisał:

Panie i panowie proszę o zgłaszanie niedociągnięć w wyglądzie i ogólnym użytkowaniu forum. Informatyka mamy tylko jeszcze na chwilę. Sprawy typu podpis, data itp. będziemy rozpatrywać później.

1/  Na początku tego wątku j.n. była ankieta (źródłowa, bo wypowiedzieli się posiadacze Stefanów):

http://forum.klub-malawi.pl/topic/15344-czy-wszystko%C5%BCerno%C5%9B%C4%87-protomelas-sp%E2%80%9Dsteveni-taiwan%E2%80%9D-ogranicza-wyb%C3%B3r-pozosta%C5%82ej-obsady/#comment-208209

teraz jej nie ma

2/  W artykule (czyli w pierwszym poście wątku j.n. były zdjęcia): http://forum.klub-malawi.pl/topic/11152-artyku%C5%82-wyb%C3%B3r-obsady-non-mbuna-do-akwarium-150-lub-160cm/

teraz ich nie ma

3/  Klikam ikonkę „Wiadomości” (kopertę w prawym górnym rogu) – widzę Skrzynkę odbiorczą i zastanawiam się gdzie mogą być Wiadomości wysłane.

4/  Chciałem znaleźć swój wątek z ankietą (patrz punkt nr 1) – nie mogę znaleźć wykazu wszystkich wątków, które rozpocząłem.

5/ To co mówił Eljot – treść wątku słabo wyróżnia się od sygnatury, która jest poniżej „treści właściwej”.

6/  To co mówił AndrzejWalb – Kiedyś było lepiej, bo tło postu w trakcie tworzenia było jaśniejsze od treści już istniejących.

7/  Jak napisałem ten post - nie widziałem gdzie mogę podejrzeć jego wygląd - przy edytowaniu dużych postów jest to niezbędne (może ta możliwość jest a ja jej nie zobaczyłem)

Opublikowano

Część tego już jest w trakcie realizacji. Resztę podkreślę informatykowi.
Niestety podczas zamiany softu część danych się straciła bez odwrotu. Część komentarzy w galerii, ankiety i pewnie fotki. Musimy się z tym pogodzić i nauczyć się forum od nowa.

• Dziękuję 1
Opublikowano
30 minut temu, tom77 napisał:

7/  Jak napisałem ten post - nie widziałem gdzie mogę podejrzeć jego wygląd - przy edytowaniu dużych postów jest to niezbędne (może ta możliwość jest a ja jej nie zobaczyłem)

Na pasku edycji, okienka w którym piszesz treść posta jest na końcu ikonka lupy na kartce. Tam podejrzysz post przed wysłaniem.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Nie czytałem całego wątku, więc może to już było poruszane, ale nie jest załatwione, chyba że ja czegoś nie wiem.

Mam trzy uwagi;

1) Mimo, że jestem zalogowany na kompie, muszę logować się na innym nośniku (telefon, tablet).

2) Zalogowanie się na stronie głównej nic nie daje, na forum muszę się znowu logować, co nie ma sensu.

3) W profilu użytkowników/klubowiczów powinna być możliwość wejścia w ich galerię. Nie było tego w poprzedni sofcie i teraz też tego nie ma.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.