Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przykro nam ale opcja ta została wyłączona przez informatyka na prośbę zarządu. Chcieliśmy uniknąć niekontrolowanego nadawania sobie tytułów. Zaczynały pojawiać się coraz dziwniejsze nazwy co wprowadzało pewien nieład i nie wiadomo kto był kto i czy nadał sobie tytuł sam czy faktycznie jest moderatorem.

Opublikowano
42 minuty temu, JemioloSeba napisał:

Przykro nam ale opcja ta została wyłączona przez informatyka na prośbę zarządu. Chcieliśmy uniknąć niekontrolowanego nadawania sobie tytułów. Zaczynały pojawiać się coraz dziwniejsze nazwy co wprowadzało pewien nieład i nie wiadomo kto był kto i czy nadał sobie tytuł sam czy faktycznie jest moderatorem.

:(Kochany Zarządzie tu Zoja - wnuczka dziadka Deccorativo  w przyszłości zrobię z wami porządek:D już się bójcie.

Zasmucacie mnie

Nie zawsze podejmujecie rozumne decyzje - opcja podpisu była zawsze i nikomu to nie przeszkadzało.

Zawsze mógł się trafić idiota co sobie nadał tytuł Króla Polski, ale ci co mają tytuł RS ( chyba nie jest to po polsku;) )  mogli to temu idiocie zablokować.

Poszliście na łatwiznę i kiedyś za to zapłacicie :angry: jak do was przyjdę  a i tak obeszłam waszą pochopną decyzje.

Macie trochę czasu na wycofanie się z błędu bo jeszcze na razie to nawet nie raczkuję ale już próbuję:D a wszystko idzie mi szybko.

Opublikowano
12 godzin temu, JemioloSeba napisał:

Sebek, bez przesady. Pachnie mi to cenzurą. Kto jest kim wynika z podpisu pod zdjęciem profilowym. Jeśli ktoś rzeczywiście wpisałby sobie podpis wprowadzający pozostałych użytkowników w błąd lub jakiś wulgarny tekst to przecież od tego są moderatorzy, żeby takie rzeczy wyłapywać.

Opublikowano

Zmieńcie prezesa bo to ja jestem przeciwko tytułom. 

Tytuły zaczęły się  mnożyć i tworzyć dziwne rzeczy.

Możecie pisać posty dlaczego warto je mieć i może w końcu się do tego przekonam. Na dzień dzisiejszy Kazik mi pisze że nie jest synem Plezziora , Prezes z BMW sobie może być, jednak co to ma się do naszego forum?

Więc na dzień dzisiejszy jestem przeciw tytułom, przez tyle lat, tytuły przysługiwały osobom funkcyjnym, a dzisiaj wesoła twórczość czemu ma służyć?

• Dziękuję 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.