tom77 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 #251 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) 3 godziny temu, deccorativo napisał: W starym sofcie specjalnie ukryłem swoją datę urodzenie i wiek w nowym sofcie bez mojej zgody zostało to ujawnione a tego nie chciałem. W starym sofcie podałem swój wiek, by nick "tom77" nikogo nie mylił. Nie podałem daty urodzenia, bo sobie tego nie życzyłem. - również w moim przypadku, ta dana osobowa została upubliczniona. Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez tom77 Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 8 Sierpnia 2016 #252 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Serio Panowie? Data urodzenia w profilu jest aż tak dużym problemem? Ja rozumiem gdyby trzeba było podać PESEL i nr dowodu osobistego no ale data urodzenia? Cytuj
yaro Opublikowano 8 Sierpnia 2016 #253 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Rozumiem pretensje, niestety automat nie rozróżnia tego kto coś chciał ukryć a kto nie, na dzień dzisiejszy wydaje mi się, że jedyną opcją jest usunięcie tych danych z profilu. Cytuj
tom77 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 #254 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) 32 minuty temu, JemioloSeba napisał: Serio Panowie? Data urodzenia w profilu jest aż tak dużym problemem? Ja rozumiem gdyby trzeba było podać PESEL i nr dowodu osobistego no ale data urodzenia? Yaro mnie zrozumiał ... zresztą mogę z tym żyć. Sebastianie - wydaje mi się, że problemem ma to nie być dla osoby zainteresowanej, a nie dla Ciebie. Nawiasem mówiąc KM ma komplet informacji o nazwiskach, imionach, adresach zamieszkania, numerach kont bankowych, adresach poczty mailowej o niektórych z nas, ale to tak zupełnie na marginesie. Nie mam pretensji - zwracam uwagę na problem (nawet jeśli jest to problem tylko deccorativo i mój) Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez tom77 Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 8 Sierpnia 2016 #255 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Tom skoro to jest dla Ciebie problemem to po prostu usuń datę urodzenia i Twój problem zniknie. Cytuj
suricade Opublikowano 8 Sierpnia 2016 #256 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Okazało się , że to wina przeglądarki. W chromie działa. Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 #257 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Panie i panowie proszę o zgłaszanie niedociągnięć w wyglądzie i ogólnym użytkowaniu forum. Informatyka mamy tylko jeszcze na chwilę. Sprawy typu podpis, data itp. będziemy rozpatrywać później. Cytuj
eljot Opublikowano 8 Sierpnia 2016 #258 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Co do wyglądu to jak już pisałem, wyraźniejsze oddzielenie nagłówka i sygnatury od tekstu w postach. Cytuj
Bezprym Opublikowano 8 Sierpnia 2016 #259 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ja jeszcze proszę żeby odnośnik do Galerii na stronie głównej Serwisu kierował do nowej Galerii bo obecnie po kliknięciu pokazuje że strona niedostępna. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 #260 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Jasne. To załatwimy po urlopach. Serwis jest naszą starą częścią nad którą sami panujemy. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi