Pleziorro Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor #221 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 No tak jak pisałem, tam gdzie ustawiasz swoją, masz włącznik i wyłącznik 1 Cytuj
Pleziorro Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor #222 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 O widzę Sebastian, że chyba żona przybyła na forum zobaczyć co tu wypisujesz. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 4 Sierpnia 2016 #223 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 To użytkownik testowy Czujność widzę zadziwiająca Cytuj
Pleziorro Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor #224 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 My chłopy musimy się trzymać razem wiesz jak jest. A jeszcze wracając do forum, no galeria to teraz jest po prostu majstersztyk, pomysł ze sczytywaniem danych EXIF to strzał w dziesiątkę ! Jestem pod wielkim wrażeniem ! Cytuj
egon44 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 #225 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 1 godzinę temu, maqus napisał: Ponawiam prośbę. Jak włączyć możliwość widoku sygnatur u użytkowników? Nie widzę podpisu u żadnego w Was, mimo że nikogo nie ignorowałem. Swojego zresztą też nie widzę. Godzinę temu, Pleziorro napisał: Kliknij na swoim nicku na górze forum, zjedzie lista, wybierz ustawienia konta i będziesz miał do wyboru między innymi sygnaturę, wejdź w to i dalej już powinieneś sobie jakoś poradzić. Tam będzie przełącznik od włączania wyłączania sygnatur. Godzinę temu, Pleziorro napisał: Kliknij na swoim nicku na górze forum, zjedzie lista, wybierz ustawienia konta i będziesz miał do wyboru między innymi sygnaturę, wejdź w to i dalej już powinieneś sobie jakoś poradzić. Tam będzie przełącznik od włączania wyłączania sygnatur. No o tym wcześniej kolego Maqus własnie pisałem Ciesze się że już wszystko ok Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 5 Sierpnia 2016 #226 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 6 godzin temu, Pleziorro napisał: A jeszcze wracając do forum, no galeria to teraz jest po prostu majstersztyk, pomysł ze sczytywaniem danych EXIF to strzał w dziesiątkę ! ...owszem , EXIF jest widoczny. Ale można wrzucić zdjęcie którego EXIF nie odczyta:) Cytuj
maqus Opublikowano 6 Sierpnia 2016 #227 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Pozwolę sobię na kilka uwag po tych kilku dniach użytkowania. 1. Nie można wysłać prywatnych wiadomości do użytkowników. Pojawia się komunikat, że odbiorca nie może otrzymać wiadomości. U mnie, na kompie po kliknięciu w "Napisz nową wiadomość" pojawia się okno wiadomości ale nie można wpisać adresata. 2. Wchodząc na Fora np. Inne>Off topic, nie działa przyciska po prawej "Sortuj wg". Ustawiłem sortuj wg odpowiedzi albo daty rozpoczęcia i był misz masz. Znalezienie tego tematu, w którym piszę zajęło trochę czasu. 3. Wchodząc na np. Podstawy>Pierwsze kroki, mamy prawie 17tyś. postów i brak możliwości wyszukania interesującego tematu. Przydałby się przycisk "Przeszukaj to forum". W ogólnej wyszukiwarce też nie ma możliwości wybrania w jakim forum chcemy coś znaleźć. 4. W skrzynce odbiorczej niczym nie wyróżniają się wiadomości "Nieprzeczytane". 5. U mnie nie działa automatyczne wylogowanie, po jakimś tam okresie bezczynności. Cytuj
deccorativo Opublikowano 7 Sierpnia 2016 #228 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ja tam spokojnie czekam bo takie przejście i doracowanie musi trwać ale dziś nie wytrzymałem. Kto usunął z nicku Pleziorro - Tata Kazika a z mojego - Dziadek Zojeczki komu to przeszkadzało ? Cytuj
timi-akwaria.pro Opublikowano 7 Sierpnia 2016 #229 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) 24 minuty temu, deccorativo napisał: komu to przeszkadzało ? Prawdopodobnie ktoś z adminów wyłączył opcję podpisu pod nickiem, bo nie ma go też u mnie. Większość nie zorientowała się, że można to edytować, a jak ktoś nie wpisał swojego tekstu to miał podpis "Klubowicz" albo "Użytkownik", a te są również pod zdjęciem profilowym. Admin stwierdził, że dwa razy to samo jest bez sensu i kliknął "Disable" Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez timi Cytuj
deccorativo Opublikowano 7 Sierpnia 2016 #230 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 to niech odkliknie bo teraz ten awatar u mnie wygląda idiotycznie a moja wnusia przestanie się uśmiechać i może nasikać temu adminowi na tą rączkę która to kliknęła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi