Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My chłopy musimy się trzymać razem ;) wiesz jak jest.

A jeszcze wracając do forum, no galeria to teraz jest po prostu majstersztyk, pomysł ze sczytywaniem danych EXIF to strzał w dziesiątkę !

Jestem pod wielkim wrażeniem !

Opublikowano
1 godzinę temu, maqus napisał:

Ponawiam prośbę.

Jak włączyć możliwość widoku sygnatur u użytkowników? Nie widzę podpisu u żadnego w Was, mimo że nikogo nie ignorowałem. Swojego zresztą też nie widzę.

Godzinę temu, Pleziorro napisał:

Kliknij na swoim nicku na górze forum, zjedzie lista, wybierz ustawienia konta i będziesz miał do wyboru między innymi sygnaturę, wejdź w to i dalej już powinieneś sobie jakoś poradzić. Tam będzie przełącznik od włączania wyłączania sygnatur.

Godzinę temu, Pleziorro napisał:

Kliknij na swoim nicku na górze forum, zjedzie lista, wybierz ustawienia konta i będziesz miał do wyboru między innymi sygnaturę, wejdź w to i dalej już powinieneś sobie jakoś poradzić. Tam będzie przełącznik od włączania wyłączania sygnatur.

No o tym wcześniej kolego Maqus własnie  pisałem ;) 

Ciesze się że już wszystko ok :D 

Opublikowano
6 godzin temu, Pleziorro napisał:

A jeszcze wracając do forum, no galeria to teraz jest po prostu majstersztyk, pomysł ze sczytywaniem danych EXIF to strzał w dziesiątkę !

...owszem , EXIF  jest widoczny. Ale można wrzucić zdjęcie którego EXIF nie odczyta:)

Opublikowano

Pozwolę sobię na kilka uwag po tych kilku dniach użytkowania.

1. Nie można wysłać prywatnych wiadomości do użytkowników. Pojawia się komunikat, że odbiorca nie może otrzymać wiadomości. U mnie, na kompie  po kliknięciu w "Napisz nową wiadomość" pojawia się okno wiadomości ale nie można wpisać adresata.

2. Wchodząc na Fora np. Inne>Off topic, nie działa przyciska po prawej "Sortuj wg". Ustawiłem sortuj wg odpowiedzi albo daty rozpoczęcia  i był misz masz. Znalezienie tego tematu, w którym piszę zajęło trochę czasu.

3. Wchodząc na np. Podstawy>Pierwsze kroki, mamy prawie 17tyś. postów i brak możliwości wyszukania interesującego tematu. Przydałby się przycisk "Przeszukaj to forum". W ogólnej wyszukiwarce też nie ma możliwości wybrania w jakim forum chcemy coś znaleźć.

4. W skrzynce odbiorczej niczym nie wyróżniają się wiadomości "Nieprzeczytane".

5. U mnie nie działa automatyczne wylogowanie, po jakimś tam okresie bezczynności.

Opublikowano

Ja tam spokojnie czekam bo takie przejście i doracowanie musi trwać ale dziś nie wytrzymałem.

Kto usunął z nicku Pleziorro  - Tata Kazika 

a z mojego - Dziadek Zojeczki

komu to przeszkadzało ?

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, deccorativo napisał:

komu to przeszkadzało ?

Prawdopodobnie ktoś z adminów wyłączył opcję podpisu pod nickiem, bo nie ma go też u mnie.
Większość nie zorientowała się, że można to edytować, a jak ktoś nie wpisał swojego tekstu to miał podpis "Klubowicz" albo "Użytkownik", a te są również pod zdjęciem profilowym.
Admin stwierdził, że dwa razy to samo jest bez sensu i kliknął "Disable" :)

Edytowane przez timi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.