Bezprym Opublikowano 9 Sierpnia 2016 #281 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 2 godziny temu, AndrzejWalb napisał: ..wchodzisz w np. w mój profil klikając u góry po prawej mój nick. potem poniżej "zobacz aktywność", potem po lewej "grafiki" i jesteś w mojej galerii. Spróbuj..działa:) ..kwestia zmiany przyzwyczajenia. A nie można by było zrobić odnośnika pod postami obok lajków jak było poprzednio by to uprościć? Każdemu nowemu użytkownikowi będziecie tłumaczyć jak to się robi? Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 9 Sierpnia 2016 #282 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Nie możemy w nieskończoność prosić skinera i informatyka o robienie czegoś, co już jest zrobione bo tak było w poprzednim sofcie. To mnóstwo czyjejś pracy a ktoś za tę pracę płaci. Uważam, że dostęp do czyjejś galerii jest bardzo łatwy i intuicyjny. Nowy soft ma nowy wygląd i jeszcze raz powtarzam, że musimy przywyknąć i wszystko będzie intuicyjne. Spędzam mnóstwo godzin dziennie na forum i uważam, że funkcjonuje ono bardzo dobrze. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 9 Sierpnia 2016 #283 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 9 minut temu, Bezprym napisał: Każdemu nowemu użytkownikowi będziecie tłumaczyć jak to się robi? Nowemu nic nie będziemy tłumaczyć, bo on nie ma starych przyzwyczajeń. Bezprym dostęp do galerii jest tak banalny, że dziecko może to zrobić. Najedź na czyjś avatar i wyskoczy Ci okno a w nim dostęp do "zawartości". Dwa kliknięcia i jestem w Twojej galerii. 1 Cytuj
Bezprym Opublikowano 9 Sierpnia 2016 #284 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Ok, nie ma sprawy. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 9 Sierpnia 2016 #285 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 To serio jest sekunda aby wejść do czyjejś galerii : Cytuj
Bezprym Opublikowano 9 Sierpnia 2016 #286 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Jak już napisałem poprzednio nie ma sprawy, nie ma tematu. Nie musicie mi tłumaczyć jak jełopowi, po prostu przedtem było wygodniej. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Cytuj
spiochu Opublikowano 9 Sierpnia 2016 #287 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 To mnóstwo czyjejś pracy a ktoś za tę pracę płaci. Tak zaczepnie - a powiedz mi kto płaci? Wydawało mi się, że klubowicze i mogą mieć jakieś wymagania... A na poważnie - do kiedy jest informatyk do poprawiania błędów? Kiedy ruszy poprawianie tapatalka? I jeszcze taki błąd z wyświetlaniem załącznika: Forum na przeglądarce: Widok na tapatalk: Po kliknięciu w załącznik pojawia się taki komunikat: Oczywiście kliknięcie na tak nic nie daje. Adres do postu. Wysłane z telefonu Cytuj
spiochu Opublikowano 9 Sierpnia 2016 #288 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 I jeszcze jedna sprawa na tapatalku. Edycja posta to mordęga, pojawiają się metadane html, jakieś adresy do emotikon itp. Czy jest też możliwość, żeby w profilu użytkownika pojawiało się troszkę więcej informacji? Wysłane z telefonu Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 9 Sierpnia 2016 #289 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Za soft płaci klub i to klub będzie się tłumaczył przed Wami jak pieniędzy braknie bo bezmyślnie nimi dysponował. Oczywiście każdy klubowicz opłacający składkę przyczynił się do tego i ma prawo wymagać ale nie możemy poprawiać w nieskończoność. Jednemu pasuje przyciski z lewej, drugiemu z prawej, trzeciemu pod avatarem... Jest nas ponad 70 osób i nie jest możliwe wprowadzać poprawki pod każdą osobę. Temat ma już prawie 300 postów i w każdym są jakieś uwagi, z którymi lepiej lub gorzej sobie radzimy. Jak zaczniemy informatykowi wysyłać prośby o takie pierdoły to nie wypłacimy się mu nawet za następne składki. Cytuj
spiochu Opublikowano 9 Sierpnia 2016 #290 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Odpisałeś na pierdołę a nie odpisałeś na ważniejsze pytania... Wysłane z telefonu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi