Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z każdą otrzymaną PW dostaje również maila na skrzynkę, że otrzymałem PW ;). Obecnie nie można wyłączyć opcji nie otrzymywania maila z tą informacją. Ustawienia powiadomień, Wiersz Komunikator - "Powiadom mnie o otrzymanej wiadomości, przycisk on/off w mail.

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, maqus napisał:

Z każdą otrzymaną PW dostaje również maila na skrzynkę, że otrzymałem PW ;). Obecnie nie można wyłączyć opcji nie otrzymywania maila z tą informacją. Ustawienia powiadomień, Wiersz Komunikator - "Powiadom mnie o otrzymanej wiadomości, przycisk on/off w mail.

..można wyłączyć tę funkcję: wejdź w USTAWIENIA KONTA, kliknij po prawej w USTAWIENIA POWIADOMIEŃ następnie znajdź KOMUNIKATOR i tam pewnie można wyłączyć.

Edytowane przez AndrzejWalb
Opublikowano
6 minut temu, AndrzejWalb napisał:

...tam pewnie można wyłączyć.

No właśnie nie można, stąd moja prośba :). U mnie to jest zablokowane i pojawia się komunikat, że "Administrator wyłączył możliwość zmiany tej opcji". A ty możesz wyłączyć?

Opublikowano (edytowane)

...faktycznie. Nie jest ta funkcja odblokowana. Ale myślę ,że jak Sebastian to czyta to odblokuje bo ma tę możliwość:) Ja zrozumiałem na początku ,że nie wiesz gdzie to wyłączyć stąd mój opis:)

Edytowane przez AndrzejWalb
Opublikowano
Dnia 6.08.2016 o 17:53, maqus napisał:

...W ogólnej wyszukiwarce też nie ma możliwości wybrania w jakim forum chcemy coś znaleźć.

Otóż, w forumowej wyszukiwarce po wybraniu w kolumnie "Typ zawartości" pozycji "Tematy" lub "Grafika" otwiera się możliwość wybrania jakie forum będzie przeszukane :)

Jeżeli wcześniej była taka opcja, to przepraszam za zamieszanie :redface:. Jeżeli zostało to ostatnio dodane przez informatyka to dziękuję za reakcję.

Opublikowano
23 godziny temu, maqus napisał:

Mam pytanie do Moderatora.

Czy jest szansa aby użytkownik decydował o opcji on/off maila w ustawieniach powiadomień, w pozycji Komunikator - "Powiadom mnie o otrzymanej wiadomości"?

PW chyba większość z nas czyta z pozycji forum a nie skrzynki mailowej?

Dzięki.

Proszę bardzo.