Andrzej Głuszyca Opublikowano 21 Sierpnia 2016 #361 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 ...znalazłem . Jest 258 stron i 6185 użytkowników ale to nie do końca jeszcze działa. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 21 Sierpnia 2016 #362 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 A czego dokładnie szukasz? Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 21 Sierpnia 2016 #363 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 ...chciałem znaleźć kolegę ale nie pamiętałem Nicka. (znalazłem bo sam się odezwał). Ale po wejściu jak pokazałeś to owszem jest lista ale jakoś nie jest w kolejności alfabetycznej i po kliknięciu na np. stronę nr 3 wyskakuje komunikat o błędzie. Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 #364 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Lista jest w kolejności alfabetycznej tylko przed alfabetem są różne znaczki potem cyfry i dopiero alfabet. Sprawdzałem skacząc po różnych stronach i na żaden błąd nie natrafiłem. Cytuj
aurban6 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 #365 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Witam Chciałbym zasugerować zmianę, która wydaje mi się będzie bardzo użyteczna. W tej chwili jak wybierzemy z menu "Nieprzeczytana zawartość" to możemy sobie zdefiniować filtry i zapisać nasze ustawienia (przycisk "Zapisz jako nowy kanał"). Po zapisaniu swoich ustawień nie widać (albo ja nie wiem gdzie) zapisanych kanałów, jeden z nich można zapisać jako default i ładnie nam się pokazuje, natomiast pozostałych zapisanych kanałów nigdzie nie znalazłem. Moja propozycja jest taka żeby zrobić coś na wzór innego forum, którego jestem użytkownikiem, głownie chodzi mi o to żeby dodać do menu "Moje kanały aktywności" gdzie z listy rozwijanej będziemy mieli dostęp do własnych zdefiniowanych kanałów. Z tego co widzę to przytoczone forum działa na tym samy "silniku" " Community Software by Invision Power Services, Inc. ", co wydaje się tylko kwestią odpowiedniej konfiguracji przez admina. 1 Cytuj
spiochu Opublikowano 22 Sierpnia 2016 #366 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Właśnie zaktualizowałem tapatalka. Dalej nieprzeczytane się nie kasują i dalej w nowych tematach od razu wrzuca mnie na koniec wątku. Reszty błędów _na razie_ nie widzę. Nie rozumiem tej dyskusji o tapatalku. Mnie nie interesuje kto z czego i jak przegląda forum. Poprzednia wersja miała wsparcia dla tapatalka i nikt nie pisał, że ta ma nie mieć. Gdyby było coś wspomniane to bym nie miał pretensji. Na poprzedniej wersji były jakieś problemy z aplikacją ale tłumaczono, że silnik już stary i nie ma sensu już nic z nim robić. Nowy silnik miał być cud malina a tu takie kwiatki... Wysłane z telefonu Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 22 Sierpnia 2016 #367 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Nic więcej na chwilę obecną nie da się zrobić z tapatalk. Część użytkowników pisała, że nie zauważa problemów i wszystko działa poprawnie więc nie ściągniemy informatyka tylko dlatego, że jednej osobie coś nie działa. Zlecenie zostało zakończone i za kolejną pomoc musimy płacić. Mamy bardzo fajny interfejs pod urządzenia mobilne więc nikt nie zostaje bez dostępu do forum. Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 #368 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Używam tapatalk na codzień i po aktualizacji wszystko działa jak należy. Może spróbuj na innym telefonie bo tylko Ty zgłaszasz te problemy. Jedynie profil użytkownika nie wyświetla w całości. Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 #369 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 1 godzinę temu, aurban6 napisał: Witam Chciałbym zasugerować zmianę, która wydaje mi się będzie bardzo użyteczna. W tej chwili jak wybierzemy z menu "Nieprzeczytana zawartość" to możemy sobie zdefiniować filtry i zapisać nasze ustawienia (przycisk "Zapisz jako nowy kanał"). Po zapisaniu swoich ustawień nie widać (albo ja nie wiem gdzie) zapisanych kanałów, jeden z nich można zapisać jako default i ładnie nam się pokazuje, natomiast pozostałych zapisanych kanałów nigdzie nie znalazłem. Moja propozycja jest taka żeby zrobić coś na wzór innego forum, którego jestem użytkownikiem, głownie chodzi mi o to żeby dodać do menu "Moje kanały aktywności" gdzie z listy rozwijanej będziemy mieli dostęp do własnych zdefiniowanych kanałów. Z tego co widzę to przytoczone forum działa na tym samy "silniku" " Community Software by Invision Power Services, Inc. ", co wydaje się tylko kwestią odpowiedniej konfiguracji przez admina. Zrobione. Moim zdaniem dobra zmiana. Jeżeli wg. Was nie proszę o sygnał. Do własnych kanałów dałem sobie Nieprzeczytana grafika i Nieprzeczytane posty. Super sprawa. Cytuj
aurban6 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 #370 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 No super o to chodziło. Ja też mam zdefiniowane więcej kanałów i naprawdę teraz jest miodzio Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi