Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, JemioloSeba napisał:

Na samym dole strony dodałem jeszcze okno kto aktualnie przegląda dany temat

..i już prawie mamy wszystko co było na poprzednim sofcie. Mówię tu o manualu w posługiwaniu się :)

Edytowane przez AndrzejWalb
Opublikowano

Ja jestem bardzo zadowolony z obecnego stanu forum, może poza tymi nieszczęsnymi podpisami, z którymi wyszedł kwas. Ale reszta jest na bieżąco poprawiana i dostrajana do woli użytkowników.

Opublikowano

Każdy miał pod swoim nickiem tytuł - (źle się wyraziłem powyżej) i mógł go edytować w tej wersji forum, niestety zarząd odebrał nam tą opcję. Padła propozycja dania tego przywileju dla członków klubu, ale temat ucichł. A szkoda.

Opublikowano

A ja z obecnego stanu forum nie jestem zadowolony.

Część szkód autorzy starych wątków będą w stanie naprawić, ale wszystkie ankiety wyrzuciliśmy (chyba bezpowrotnie) do kosza.:(

Opublikowano
4 godziny temu, Pleziorro napisał:

Każdy miał pod swoim nickiem tytuł - (źle się wyraziłem powyżej) i mógł go edytować w tej wersji forum, niestety zarząd odebrał nam tą opcję. Padła propozycja dania tego przywileju dla członków klubu, ale temat ucichł. A szkoda.

Temat nie ucichł tylko jest w zawieszeniu. Yaro jest przeciwny dowolnym podpisom pod nickami, ale temat jest do przedyskutowania po jego powrocie z urlopu.