Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Bezprym napisał:

Szkoda, żeby tak ważna część serwisu nie była poprawioną. Stale się mówi że baza zawiera błędy a jednocześnie traktuje się ją po macoszemu no ale nic myślę że jakoś to przeżyjemy. Jakby co to są jeszcze inne serwisy, którymi można się posiłkować. 

Dziwię się w takim razie, że jeszcze nie zostałeś klubowiczem i nie opłaciłeś składki. Tylko i wyłącznie dzięki składkom został zakupiony nowy soft forum (wyjątkowo w tym roku składka wzrosła o 12zł, żeby sfinansować zmianę oprogramowania). Mam wrażenie, że trochę zaczynasz marudzić;) Wstąp do Klubu, opłać składkę, namów jeszcze paru innych użytkowników do tego, a może szybciej uda się zrealizować pozostałe sprawy, o których wspominasz. Twoje uwagi są cenne i merytoryczne, ale....

Opublikowano

Wiem marudzę, a do klubu zamierzam wstąpić, wierz mi ale w swoim czasie. Zwlekam z tym ale mam ku temu powody, o których nie będę tu na razie się rozpisywał. 

Opublikowano

A jak to jest że wchodzę na serwis chcę poczytać artykuł, na który klikam, a wciąż wyskakuje mi informacja bym się zalogował i tak cały czas bez możliwości zalogowania. Chyba na poprzednim sofcie był podobny problem.