Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Bezprym napisał:

Szkoda, żeby tak ważna część serwisu nie była poprawioną. Stale się mówi że baza zawiera błędy a jednocześnie traktuje się ją po macoszemu no ale nic myślę że jakoś to przeżyjemy. Jakby co to są jeszcze inne serwisy, którymi można się posiłkować. 

Dziwię się w takim razie, że jeszcze nie zostałeś klubowiczem i nie opłaciłeś składki. Tylko i wyłącznie dzięki składkom został zakupiony nowy soft forum (wyjątkowo w tym roku składka wzrosła o 12zł, żeby sfinansować zmianę oprogramowania). Mam wrażenie, że trochę zaczynasz marudzić;) Wstąp do Klubu, opłać składkę, namów jeszcze paru innych użytkowników do tego, a może szybciej uda się zrealizować pozostałe sprawy, o których wspominasz. Twoje uwagi są cenne i merytoryczne, ale....

Opublikowano

A jak to jest że wchodzę na serwis chcę poczytać artykuł, na który klikam, a wciąż wyskakuje mi informacja bym się zalogował i tak cały czas bez możliwości zalogowania. Chyba na poprzednim sofcie był podobny problem.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.