Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, spiochu napisał:

Właśnie zaktualizowałem tapatalka. Dalej nieprzeczytane się nie kasują

Oznacz całe forum jako przeczytane, nowe nieprzeczytane po przeczytaniu będą znikać, też tak miałem pierwszego dnia po zmianie softu forum.

Opublikowano
6 godzin temu, marek_z_81 napisał:

Lista jest w kolejności alfabetycznej tylko przed alfabetem są różne znaczki potem cyfry i dopiero alfabet. Sprawdzałem skacząc po różnych stronach i na żaden błąd nie natrafiłem.

Jest teraz alfabetycznie ale np. jestem na stronie 7 i chcę przeskoczyć na stronę 8 lub cofnąć to pokazuje się taki komunikat

Przepraszamy, wystąpił mały problem (╯°□°)╯︵ ┻━┻

Proszę poczekać %s sekund, przed kolejnym wyszukiwaniem

Kod błędu: 1C205/3

Opublikowano

Tak się chyba dziej w przypadku gdy używasz przycisku wstecz w przeglądarce. Jeśli tak to jest zupełnie normalne. 

Teraz, Bezprym napisał:

A jest możliwość usunięcia zdefiniowanych kanałów, trochę mi  się ich nagromadziło podczas estępnej konfiguracji i chciałbym niepotrzebne wyczyścić.

Wejdź w kanał i obok jego nazwy masz taki czerwony kosz. Właśnie usuwam swoje :)

• Dziękuję 1
Opublikowano

Również używam tapatalka i nie mam problemów. Czasami się zdarza w zakładce "nieprzeczytane", że mi nie znikają posty, lecz mam wyszarzałe. Po przeczytaniu ostatniego posta całość wtedy znika lub przeciagam paluchem po ekranie w doł celem odświeżenia. Wydaje mi się ze może być lekki problem po stronie tapatalka bo na innych forach mam podobnie.

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Dnia 22.08.2016 o 11:01, marek_z_81 napisał:

Może spróbuj na innym telefonie bo tylko Ty zgłaszasz te problemy

No to i ja się odezwę: u mnie też jest taki sam problem z Tapatalkiem jak u kolegi Spiochu. Ja przeglądam na dwóch tabletach i na obydwu jest ten sam problem.

Opublikowano
30 minut temu, Krzymor napisał:

No to i ja się odezwę: u mnie też jest taki sam problem z Tapatalkiem jak u kolegi Spiochu. Ja przeglądam na dwóch tabletach i na obydwu jest ten sam problem.

28 minut temu, JemioloSeba napisał:

Nie sądzę abyśmy mogli cokolwiek więcej zrobić z tematem tapatalk. 

Problemy leżą po stronie Tapatalka, jeśli takowe są, u mnie jest wszystko w porządku, a rozwiązanie jednego z problemów już tu podawałem.

23 godziny temu, darkon napisał:

Oznacz całe forum jako przeczytane, nowe nieprzeczytane po przeczytaniu będą znikać, też tak miałem pierwszego dnia po zmianie softu forum.

Opublikowano

Jeszcze taki mały niuansik, jak dodajemy nowego posta, to mamy do wyboru wstawienie grafiki z kompa (po lewej stronie) lub odnośnik albo grafikę już uploadowaną na forum (po prawej). Natomiast podczas pisania PW brakuje wstawiania z dysku.

Często się ktoś mnie pyta o pewne sprawy techniczne i nie ukrywam, że czasem dobrze by było wstawić grafikę z dysku.

Można liczyć na taką poprawkę kosmetyczną ?

• Dziękuję 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.