Mortis Opublikowano 4 Czerwca 2016 #61 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Biorąc pod uwagę, że i Rafała i Perłę widziałam na własne oczy to ... zazdroszczę jak cholera !!!! Ale czego zazdrościć? Rafała żonie zazdrościsz czy Rafałowi Czarnej Perły?
Pleziorro Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor #65 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dobry wieczór, koleżanki i koledzy Dziś w godzinach popołudniowych odwiedził mnie Pan Marek z Czarną Perłą 2. Baniak wykonany perfekcyjnie, dostarczony w terminie. Marek - bo przeszliśmy na Ty, pełen humoru i profesjonalizmu, przyjemnie się gości takiego "typa" w domu. Opiszę dokładnie baniaczek w temacie do tego przeznaczonym, ale dziś nie mam głowy do fotek i pisania, w końcu żony nie ma w domu to trzeba było opić temat, aby się nie rozeschło . Podsumowując mój nowy projekt, cieszę się strasznie a baniak nie robi na mnie piorunującego wrażenia ot po prostu 2x większy akwen ... ... żartuję, jest olbrzymi i robi wrażenie 3
spiochu Opublikowano 9 Czerwca 2016 #66 Opublikowano 9 Czerwca 2016 No to jutro opijamy Twój Mój na następnym spotkaniu Wysłane z telefonu
troad Opublikowano 10 Czerwca 2016 #67 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Gratulacje! Nic nie pisałeś o wnoszeniu. Jak rozumiem odbyło się bez problemów?
pablojogi Opublikowano 10 Czerwca 2016 #70 Opublikowano 10 Czerwca 2016 gratulacje choć pewnie zaraz zmaleje w oczach, wiem bo przesiadka z 200 l na 432 l też początkowo mnie zachwyciła a ryby rosną i znowu wydaje się za małe:-)
Rekomendowane odpowiedzi