mutek78 Opublikowano 2 Stycznia 2015 #21 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ja od dzisiaj na urlopie. Jutro wyjeżdżam i jak wrócę do soboty to też się pojawię. Cytuj
Slawek-meszek Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor #22 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Panowie nie widzę, żadnych innych propozycji. Pozwolę sobie wybrać miejsce spotkania. Niech będzie to "Piramida" ul Wita Stwosza. Myślę, że wstępnie zaproponuje godz 18. Jest to miejsce spotkania a później możemy oczywiście się gdzieś przenieść. Co Wy na to? Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 3 Stycznia 2015 #23 Opublikowano 3 Stycznia 2015 .....ja jestem ZA. Tam przynajmniej jest w miarę cicho i można własne myśli usłyszeć w przeciwieństwie np . do zaproponowanego przeze mnie Spiżu:) Cytuj
marcin1ja1 Opublikowano 4 Stycznia 2015 #24 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Też jestem za. Można zjeść co nieco a później można się gdzieś przenieść. Cytuj
mathias Opublikowano 10 Stycznia 2015 #26 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Czyli co? Stanęło na dostojnej kolacji w gronie Malawistów z piwkiem? W Piramidzie? Ile osób potwierdza obecność? Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 10 Stycznia 2015 #27 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dziękuję za bardzo mile spędzony czas:) 4 Cytuj
mathias Opublikowano 10 Stycznia 2015 #28 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Również dziękuję za wspólnie mile spędzony czas i za wymianę poglądów oraz doświadczeń! Meszek dziękuję za inicjatywę wyjścia. Do następnego spotkania! 4 Cytuj
spiochu Opublikowano 10 Stycznia 2015 #29 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Warszawa kiedy Sorry za off-top Wysłane z telefonu Cytuj
Slawek-meszek Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor #30 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ciesze się, że nasze spotkanie doszło do skutku i się udało. Miło było poznać nowe twarze. Mateusz ciebie to strach się bać, skąd Ty masz takie informacje? W wywiadzie pracujesz czy co?:-) Jeszcze raz dziękuje wszystkim, dla mnie było super. Ach to co wpisujemy cykliczne spotkania w naszym mieście? Następny termin już zarezerwować? Stawiam saganek:-) Ps Spiochu po prostu sobie zróbcie spotkanie, to nic trudnego. Odrobina chęci. 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi