marcin1ja1 Opublikowano 11 Stycznia 2015 #31 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Również dziękuję za miłe i owocne spotkanie. Do następnego razu. 4 Cytuj
pako Opublikowano 11 Stycznia 2015 #32 Opublikowano 11 Stycznia 2015 ... i ja dziękuję Dzbanek stawiam ja , bo trochę się oszukaliście na moją korzyść Myślę sobie , że jak spotkanie będzie co miesiąc , to ten baniaczek co stał obok naszego stolika adoptujemy i przerobimy na Malawi , co by było milej Dzięki za całkiem nowe oblicze tego forum 4 Cytuj
pako Opublikowano 10 Kwietnia 2015 #33 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Może czas na piwną powtórkę Przy okazji dodam , że mam do oddania prawie cały worek CR , więc jak ktoś w potrzebie to ... 1 Cytuj
pablojogi Opublikowano 10 Kwietnia 2015 #34 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 szkoda, że tak daleko mieszkam ale na wrześniową Zoobotanikę przybędę więc może wtedy piweczko:-) Cytuj
Slawek-meszek Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor #35 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Paweł jestem za a nawet przeciw. Będzie okazja zapraszam. A jak już jesteśmy przy temacie spotkań co myślicie o małym co nie co i dalekosiężnych pogaduchach? Może byśmy się spikneli jak ostatnio w doborowym towarzystwie. Może jakieś nowe twarze się pokażą. Poddaje temat pod dyskusje. Zapraszam wszystkich chętnych. Nie będę wyznaczał terminu ustalmy to razem. -------------------------------------------------------------------------------- Pako nie zauważyłem Twojego posta. Ciesze się że to z Twojej inicjatywy . JESTEM ZA ZA ZA Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 10 Kwietnia 2015 #36 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 ..proponuję ciepły maj i okupację jakiegoś ogródka w rynku:)) Do tej pory się nie "chwaliłem" ale po ostatnim spotkaniu na drugi dzień rano stwierdziłem ,że mi podeszwa odpadła od jedngo trzewika:) Został jeszcze jeden:))) Cytuj
Slawek-meszek Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor #37 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jędrek maj nie ucieknie zawsze będzie to kolejne spotkanie. Popatrz na to z innej strony w kwietniu np za tydzień spotkamy się zgubisz kolejną podeszwę. A na maj będziesz miał mowy zestaw trzewików:-) Jestem za spotkaniem za tydzień czy to w piątek czy w sobotę i oczywiściew maju też. Cytuj
pako Opublikowano 17 Kwietnia 2015 #38 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ten tydzień odpada ale w przyszłą sobotę powinno się udać W tą sobotę jak jesteście ciekawi i nie macie żadnych planów zapraszam na turniej Petanque, w którym będę brał czynny udział w wraz z rodzina obiad w cenie wpisowego a i piwa będzie pod dostatkiem turniej odbędzie się na Kozanowie , zapisy do 9 rano , wpisowe chyba 30 zł od osoby , więcej wiadomości na priv Cytuj
marcin1ja1 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 #39 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dla przypomnienia odkopię może ten temat. Jako, że kwiecień powoli się kończy proponuje uzgodnić już jakiś konkretny termin no i oczywiście obsadę. Obsada zgodnie z trendami na forum musi zgadzać się żywieniowo i agresją . Ja w maju jestem dostępny w następujących weekendach 8-10, 15-17, 22-24 i 29-31, czyli w każdy oprócz tzw. majówki. Cytuj
tom77 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 #40 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Obsada zgodnie z trendami na forum musi zgadzać się żywieniowo i agresją . Czyli mięso/wszystkożerna, nie zjadająca sąsiadów przy stole:D Podejście do roślinożerców tolerancyjne:) Jakby zabrakło Wam toastów, to zawsze możecie wypić moje zdrowie. Pozdrawiam Wrocław! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi