Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam już zarezerwowane te terminy, ale może coś się uda przełożyć - chętnie spotkałbym się z wami.

Co do miejsca to proponowałbym afrykanerium (sam jeszcze nie byłem) a chyba nie ma lepszego miejsca do pogaduszek no i jak się domyślam tam tez można coś ..... gul, gul.

Opublikowano

Skończył się okres szaleństwa i wracamy do rzeczywistości :-)

Na obecną chwilę głos zabrało sześć osób. Rozmawiałem też z JarekS, Mutek i Jack. Którzy też wyrazili choć spotkania się. Myślę, że jeszcze potwierdzą to. Czyli byłoby nas 9 osób .

Generalnie w grę wchodzi sobota 10,01,2015r

Teraz tylko pozostaję wybranie odpowiedniego lokalu. Czekam na propozycję. Proszę napiszcie tu lub na PW. Bo to już czas aby coś zarezerwować.

Opublikowano
...może być jatkach :) Może być i w Spiżu. Wydaje mi się ,że rynek to dobre miejsce bo jak coś to zawsze mamy wiele miejsc do wyboru. A tak umówimy się gdzieś poza rynkiem , miejsca nie będzie to będziemy latać i szukać:))

W rynku i koło rynku znajdziemy na pewno jakieś miejsce. Często można znaleźć ciekawe małe knajpki w bocznych uliczkach wokół rynku. Czasy studenckie minęły jakieś 7 lat temu więc nie jestem na bieżąco.

Opublikowano
Zadajmy sobie pytanie czy będziemy coś konsumować, czy tylko napoje chłodząc?

Jeżeli w grę wchodzi pierwsza opcja to proponuje "Piramida" na ul Wita Stwosza lub ul Sw Mikołaja.

Zależy o której godzinie zaczniemy i o której skończymy? Ja osobiście mogę tylko napoje chłodząco - wyskokowe :)