imak73 Opublikowano 29 Grudnia 2014 #11 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Mam już zarezerwowane te terminy, ale może coś się uda przełożyć - chętnie spotkałbym się z wami. Co do miejsca to proponowałbym afrykanerium (sam jeszcze nie byłem) a chyba nie ma lepszego miejsca do pogaduszek no i jak się domyślam tam tez można coś ..... gul, gul. Cytuj
pako Opublikowano 29 Grudnia 2014 #12 Opublikowano 29 Grudnia 2014 może na Włodkowica , jest tam sporo knajp a jak coś to do rynku nie daleko Cytuj
Slawek-meszek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor #13 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Tak naprawdę my potrzebujemy coś gdzie będzie można usiąść i normalnie pogadać i oczywiście coś się napić. Bo człowiek nie wielbłąd pić musi:-) Cytuj
Slawek-meszek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor #14 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Skończył się okres szaleństwa i wracamy do rzeczywistości :-) Na obecną chwilę głos zabrało sześć osób. Rozmawiałem też z JarekS, Mutek i Jack. Którzy też wyrazili choć spotkania się. Myślę, że jeszcze potwierdzą to. Czyli byłoby nas 9 osób . Generalnie w grę wchodzi sobota 10,01,2015r Teraz tylko pozostaję wybranie odpowiedniego lokalu. Czekam na propozycję. Proszę napiszcie tu lub na PW. Bo to już czas aby coś zarezerwować. Cytuj
mathias Opublikowano 2 Stycznia 2015 #15 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Nie wiem gdzie ludzie dzisiaj piją piwo w mieście dobre i nie po wygórowanych cenach, ale może na jatkach ? http://www.najatkach.pl/ ? Chyba, że ktoś zna fajniejsze miejsca to się dostosuję. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 2 Stycznia 2015 #16 Opublikowano 2 Stycznia 2015 ...może być w jatkach Może być i w Spiżu. Wydaje mi się ,że rynek to dobre miejsce bo jak coś to zawsze mamy wiele miejsc do wyboru. A tak umówimy się gdzieś poza rynkiem , miejsca nie będzie to będziemy latać i szukać) Cytuj
marcin1ja1 Opublikowano 2 Stycznia 2015 #17 Opublikowano 2 Stycznia 2015 ...może być jatkach Może być i w Spiżu. Wydaje mi się ,że rynek to dobre miejsce bo jak coś to zawsze mamy wiele miejsc do wyboru. A tak umówimy się gdzieś poza rynkiem , miejsca nie będzie to będziemy latać i szukać) W rynku i koło rynku znajdziemy na pewno jakieś miejsce. Często można znaleźć ciekawe małe knajpki w bocznych uliczkach wokół rynku. Czasy studenckie minęły jakieś 7 lat temu więc nie jestem na bieżąco. Cytuj
Slawek-meszek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor #18 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zadajmy sobie pytanie czy będziemy coś konsumować, czy tylko napoje chłodząc? Jeżeli w grę wchodzi pierwsza opcja to proponuje "Piramida" na ul Wita Stwosza lub ul Sw Mikołaja. Cytuj
marcin1ja1 Opublikowano 2 Stycznia 2015 #19 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zadajmy sobie pytanie czy będziemy coś konsumować, czy tylko napoje chłodząc? Jeżeli w grę wchodzi pierwsza opcja to proponuje "Piramida" na ul Wita Stwosza lub ul Sw Mikołaja. Zależy o której godzinie zaczniemy i o której skończymy? Ja osobiście mogę tylko napoje chłodząco - wyskokowe Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 2 Stycznia 2015 #20 Opublikowano 2 Stycznia 2015 ...ja wezmę swoje kanapki:))) Żartowałem:)) Wszędzie można zjeść jak ktoś będzie głodny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi