crav Opublikowano 18 Listopada 2015 #71 Opublikowano 18 Listopada 2015 ten plan kojarzy mi się z bajka... Pinky i Mózg - Czołówka PL - YouTube
marcin1ja1 Opublikowano 18 Listopada 2015 #72 Opublikowano 18 Listopada 2015 To Ci dopiero zadowolony klient Ma ryby z Tanganiki i specjalnie zarejestrował się na forum Malawi aby pochwalić sprzedawcę Wysłane z telefonu Ja jak kupię Renault to zarejestruję się na forum miłośników BMW 1
LECHPL Opublikowano 18 Listopada 2015 #73 Opublikowano 18 Listopada 2015 Takie czasy Marcinie - nachalna kryptoreklama jest wszędzie, nie maja za grosz polotu, ehhh. Oby tylko nie zaszkodziła w/w firmie ;-) bo ja widząc takie rzeczy ustawiam się bardzo ale to bardzo anty danej firmie czy działalności !!! O przepraszam ten pierwszy klijent miał polotu od groma, brał wiele razy po 50 szt i zapełniał swoje 12 baniaków.
stan Opublikowano 18 Listopada 2015 #74 Opublikowano 18 Listopada 2015 Ach Wy bleeeeee hejterzy jaki wy macie w tym interes ??!!!! ;-)
spiochu Opublikowano 18 Listopada 2015 #75 Opublikowano 18 Listopada 2015 Nie zapomnijmy o wilku morskim co to 7 postów napisał i tylko w tym temacie Ja mam interes bo chciałbym sprzedać/oddać jednego samca Maingano... Wysłane z telefonu
marcino8819 Opublikowano 29 Grudnia 2015 #76 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jak wyglądają wasze tegoroczne doświadczenia z tym sprzedającym? Post został z wiadomych względów wyedytowany. W przypadku ponownego zamieszczania wpisów odnoszących się do ryb z innego biotopu, albo pisania w sposób sugerujący, że wypowiedź ma charakter kryptoreklamy, konto zostanie zbanowane. Post_Mortem
grzegorz.schindler Opublikowano 29 Grudnia 2015 #77 Opublikowano 29 Grudnia 2015 co do doświadczeń ze sprzedającym mam bardzo dobrą opinie o Nim. Ryby ładne pięknie się wybarwiają. Osobiście polecam na pewno się nie zawiedziesz. Post został z wiadomych względów wyedytowany. W przypadku ponownego zamieszczania wpisów odnoszących się do ryb z innego biotopu, albo pisania w sposób sugerujący, że wypowiedź ma charakter kryptoreklamy, konto zostanie zbanowane. Post_Mortem
pstryk Opublikowano 15 Stycznia 2016 #78 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Z racji niedostępności ryb gdzie indziej, zdecydowałem się na zakup w Malawi Śląsk. Kontakt pierwsza klasa, wysyłki PKS codziennie. Pakowanie - 1 duży worek w styroboksie, ale ryby jechały do mnie tylko nieco ponad 3 godziny. Same okazy znacząco mniejsze niż w opisie - 2 do 4 cm zamiast 5 do 6 cm, ale podobno te większe właśnie się sprzedały i opis nie został uaktualniony. Jedna ryba lekko zdeformowana. Po zwróceniu uwagi nie było najmniejszego problemu ze zwrotem części kosztów. Ogólnie jestem zadowolony. 1
Zygi Opublikowano 23 Marca 2017 #79 Opublikowano 23 Marca 2017 Witam. Chciałbym odświeżyć temat. Czy ostatnio ktoś kupował u tego sprzedawcy? Jeżeli tak to proszę o opinie.
Bezprym Opublikowano 24 Marca 2017 #80 Opublikowano 24 Marca 2017 Co do wielkości sprzedawanych ryb nie miałem zastrzeżeń te 4 cm na pewno miały.Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi