Bezprym Opublikowano 25 Marca 2017 #101 Opublikowano 25 Marca 2017 Na OLXhttps://www.olx.pl/oferta/labidochromis-caeruleus-kakusa-malawi-slask-CID103-ID2pb0h.htmlPrzez Allegro nie zamawiaj aukcja tam tylko jest poglądowaWysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
michal_j Opublikowano 26 Marca 2017 #102 Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) ... Edytowane 18 Listopada 2018 przez xxx
Bezprym Opublikowano 26 Marca 2017 #103 Opublikowano 26 Marca 2017 To haremy też dobiera, mi powiedział że nie da radyWysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Zygi Opublikowano 26 Marca 2017 #104 Opublikowano 26 Marca 2017 2 godziny temu, michal_j napisał: Napisz na pisarczuk@o2.pl. Co chcesz, ile sztuk, jaki układ,forma wysyłki. Sprzedawca jest elastyczny - dopasuje się :-) Dzięki mail się przyda
michal_j Opublikowano 26 Marca 2017 #105 Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) ... Edytowane 18 Listopada 2018 przez xxx
Grant Opublikowano 27 Marca 2017 #106 Opublikowano 27 Marca 2017 ....a czy może ktoś będzie zamawiał w niedalekiej przyszłości u tego sprzedawcy? (Wawa lub okolice) bo chętnie przyłączyłbym się do zamówienia. Ja potrzebuje 5szt do uzupełnienia obsady. z malawiana tez chętnie wezme ;-)
bakus_44 Opublikowano 29 Marca 2017 #107 Opublikowano 29 Marca 2017 Brałem conieco z Malawi Śląsk. Sprzedawca nastawiony wyłącznie na zysk. Wciska kit, że płeć rozpoznaje w 100%. Rozmiary ryb na aukcjach średnio aktualne. Prosiłem o ryby nie mniejsze niż 3cm- na aukcjach wszystkie były opisane bodajże jako 3-4cm (chciałem zrezygnować z gatunków, które tyle nie mają), żeby nie zjadły mi ich moje drapieżniki. Ryby przyjechały w rozmiarach 1,5-6cm- rozbieżność była na tyle duża, że nie potrzeba było drapieżników- zjadały się nawzajem. Opisałem sprzedawcy sytuację, jednak bez odpowiedzi. Jak już kasa na koncie to niewiele go interesuje, w przeciwieństwie do np Tan-Mala. Podsumowując ceny może ma dobre, jakość ryb może też często nie jest zła.... Ale zawsze niższa cena z czymś się wiąże... Pozdrawiam
Bezprym Opublikowano 29 Marca 2017 #108 Opublikowano 29 Marca 2017 bakus_44 u mnie najmniejsze miały ok 3 cmWysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Zinitoto Opublikowano 9 Kwietnia 2017 #109 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Witam, zamówiłem u tego sprzedawcy ok. 3tygodnie temu 15 baenschi benga twierdzi ze płci nie widać zależało mi na samicach ok. 11 z nich miało płetwe odbytową spiczastą. Chciałem samca afry coube wszystko ok wyrasta samiec. Gorzej z demasoni. Kupiłem 10 demasoni wszystkie padły zostaly tylko moje stare demasoni były ok. 1cm wieksze od tych co kupiłem nie mam wątpliwości ze padły tylko te z malawi ślask. Problemy jelitowe załatwiłem.metrodinazol ale trochę za pozno .. ok 2tygodnie i wszystkie z malawi śląsk padły swoje teraz traktuje metrodinazolem bo nie wiem czy nie zlapały jakiegoś pasożyta. Karmie je spiruliną z wyższej półki więc to chyba nie problem w diecie był. Dla ścisłosci baenschi pływają w innym baniaku niż demasoni inna dieta. Dawno nic mi nie zdechlo a mam sporo pyszczakow zal bylo patrzeć jak codziennie kolejnego trupa wyławiałem. Pierwszego dnia wyglądały ok. barwa itd ale w ciągu dwóch tyg. Wszystkie padły demasoni. Baenschi i afra żyją rosną
pozner Opublikowano 9 Kwietnia 2017 #110 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Koledze Deadi padły prawie wszystkie demony (10 z 11). Ciekawe, czy miał też z tego źródła.
Rekomendowane odpowiedzi