kado Opublikowano 11 Listopada 2015 #61 Opublikowano 11 Listopada 2015 ...święta idą...pewnie alternatywa dla karpia:) gdzieś widziałem filmik w tv, gdzie tubylcy oferowali turystom wędzone pysie jako rarytas, ale to chyba jakiś stary film, bo obecnie mają świadomość , że mogą dużo więcej zarobić na żywych
krypys Opublikowano 17 Listopada 2015 #62 Opublikowano 17 Listopada 2015 Kupiłem od MALAWI ŚLĄSK kilkanaście ryb z jeziora Tanganika i to co widziałem na żywo ( odebrałem je osobiście) pozwala mi z czystym sumieniem polecić tego sprzedawcę. Duży wybór gatunków z Malawi, Tanganiki a nawet jeziora Wiktorii. W kilkunastu zbiornikach miałem w czym wybierać i na pewno się jeszcze tam pokażę.
stan Opublikowano 18 Listopada 2015 #63 Opublikowano 18 Listopada 2015 Heh. Nie mam nic przeciwko tej hodowli.No ale żeby zaraz przy pierwszym poście (zaraz po rejestracji) pisać post ala reklama to lekka przesada i daje do myślenia po co kolega krypys się to zarejestrował.
marcin1ja1 Opublikowano 18 Listopada 2015 #64 Opublikowano 18 Listopada 2015 Heh. Nie mam nic przeciwko tej hodowli.No ale żeby zaraz przy pierwszym poście (zaraz po rejestracji) pisać post ala reklama to lekka przesada i daje do myślenia po co kolega krypys się to zarejestrował. Już druga osoba z rzędu. Szkoda, że nawet przy kryptoreklamie nie są w stanie wysilić się i napisać chociaż parę postów i się przedstawić.
stan Opublikowano 18 Listopada 2015 #65 Opublikowano 18 Listopada 2015 Takie czasy Marcinie - nachalna kryptoreklama jest wszędzie, nie maja za grosz polotu, ehhh. Oby tylko nie zaszkodziła w/w firmie ;-) bo ja widząc takie rzeczy ustawiam się bardzo ale to bardzo anty danej firmie czy działalności !!!
spiochu Opublikowano 18 Listopada 2015 #66 Opublikowano 18 Listopada 2015 Nie tylko Ty Wysłane z telefonu
krypys Opublikowano 18 Listopada 2015 #67 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zanim kupiłem poczytałem. Poczytałem jak hejterzy którzy pewnie mają w tym jakiś interes oczerniają niewinna hodowle. Przez takich jak wy na daremnie zrobiłem parę kilometrów bo spokojnie mogłem zaryzykować i oczekiwać w domu na przesyłkę. Ale może tak właśnie działa nieutrzciwa konkurencja... powtarzam może!
crav Opublikowano 18 Listopada 2015 #68 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zanim kupiłem poczytałem. Poczytałem jak hejterzy którzy pewnie mają w tym jakiś interes oczerniają niewinna hodowle. Przez takich jak wy na daremnie zrobiłem parę kilometrów bo spokojnie mogłem zaryzykować i oczekiwać w domu na przesyłkę. Ale może tak właśnie działa nieutrzciwa konkurencja... powtarzam może! to jakaś odmiana krzewiastej konkurencji ?
marcin1ja1 Opublikowano 18 Listopada 2015 #69 Opublikowano 18 Listopada 2015 to jakaś odmiana krzewiastej konkurencji ? Prędzej trzcinowej konkurencji, która siedzi w sitowiu i obmyśla plan jak zawładnąć rynkiem ryb z Malawi i Tanganiki. Na początku w Polsce a później na całym świecie
spiochu Opublikowano 18 Listopada 2015 #70 Opublikowano 18 Listopada 2015 To Ci dopiero zadowolony klient Ma ryby z Tanganiki i specjalnie zarejestrował się na forum Malawi aby pochwalić sprzedawcę Wysłane z telefonu
Rekomendowane odpowiedzi