krzysiutoja Opublikowano 25 Marca 2017 #91 Opublikowano 25 Marca 2017 No to fajnie że tak jest tylko jeszcze chciałbym zobaczyć te saulosi f1 jak dorosną Na pewno to będzie petarda ryba
Andrzej Głuszyca Opublikowano 25 Marca 2017 #92 Opublikowano 25 Marca 2017 49 minut temu, michal_j napisał: Co do jakości ryb to trzeba się liczyć z tym, że jakie mu przywiozą takie ma - to nie jest hodowla a sprzedawca. Michał....byłem u niego osobiście. Ma też ryby z własnej hodowli. Już kiedyś pisałem na tym forum ..z części ryb byłem zadowolony z części nie. Ale takie ryzyko wszędzie występuje.
krzysiutoja Opublikowano 25 Marca 2017 #93 Opublikowano 25 Marca 2017 3 minuty temu, AndrzejWalb napisał: Michał....byłem u niego osobiście. Ma też ryby z własnej hodowli. Już kiedyś pisałem na tym forum ..z części ryb byłem zadowolony z części nie. Ale takie ryzyko wszędzie występuje. Obiektywnie patrząc Masz racje i w ocenach powinniśmy być obiektywni bo łatwo wydać negatywną opinie z drugiej strony te pozytywne powinniśmy wydawać po czasie jak ryby nam wyrosną tak jak to Sławek pokazał na zdjęciach 1
Tomek1985 Opublikowano 25 Marca 2017 #94 Opublikowano 25 Marca 2017 Godzinę temu, Zygi napisał: A jak z transportem? Pakowanie, odbiór. Wysyła chyba PKS, PKP, umawia się wcześniej że wysyła i u Ciebie będzie przesyłka o konkretnej godzinie? Odbierałem osobiście w Świętochłowicach, więc na temat transportu nic nie napiszę. Sam kontakt z tym Panem bez problemu, telefon odbierał za każdym razem, co do godziny i dnia odbioru ryb też nie było problemu, wszystko do dogadania.
michal_j Opublikowano 25 Marca 2017 #95 Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) ... Edytowane 18 Listopada 2018 przez xxx
michal_j Opublikowano 25 Marca 2017 #97 Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) ... Edytowane 18 Listopada 2018 przez xxx
Tomek1985 Opublikowano 25 Marca 2017 #98 Opublikowano 25 Marca 2017 Teraz, krzysiutoja napisał: post 81 Informację, że to ryby F1 podał mi sprzedawca podczas ich odbioru. Żadnego certyfikatu nie dostałem, więc pozostaje mi tylko uwierzyć w to co mówi. To czy to pokolenie F1 po rodzicach z odłowu, czy F1 czyli pierwsze pokolenie w jego hodowli, czy w ogóle jest to F1 czy F10 nie mogę mieć pewności. Ale czy od innych sprzedawców możemy uzyskać 100% dowód na to z jakiego pokolenia po rodzicach z odłowu są ryby?
Bezprym Opublikowano 25 Marca 2017 #99 Opublikowano 25 Marca 2017 Do pakowania naprawdę nie można się przyczepić. Zamówione dwa gatunki przyszły w dwóch osobnych workach w podwójnym styroboxie, który mam do dzisiaj. (dwa razy mi się już przydał)Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Zygi Opublikowano 25 Marca 2017 #100 Opublikowano 25 Marca 2017 Dzięki za przydatne informacje. Co do zamówienia to znalazłem go tylko na allegro, czy ma jeszcze jakąś stronę? http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=1456716&order=m&id=90175
Rekomendowane odpowiedzi