Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

super zawsze podobały mi się że się tak wyrażę wypiętrzone zbiorniki, ja bym nic nie zmieniał a nawet powiedział więcej nie zalewaj zrób kilka kresek na piasku i zostaw tak. Japończykom ten układ spodoba się lubią te klimaty;)

Opublikowano

Przy oświetleniu tego typu rezygnujemy z pokrywy. Czy w zamian za to dajemy szkło, czy zbiornik zostawiamy otwarty?

Powodzenia w doborze obsady.

Opublikowano

Naprawdę świetnie to wygląda.

Mam pytanie co do oświetlenia. Jak masz te naświetlacze zainstalowane? Sam się przymierzam do takich, ale nie do końca mam wizję jak je zawiesić i jak pociągnąć kable aby to jakoś wyglądało. Może cykniesz fotkę?

Opublikowano
Przy oświetleniu tego typu rezygnujemy z pokrywy. Czy w zamian za to dajemy szkło, czy zbiornik zostawiamy otwarty?

Powodzenia w doborze obsady.

Gorąco zachęcam do przykrycia albo zabezpieczenia przez dodanie korony.Znalezienie któregoś dnia ulubionej ryby na podłodze jest bardzo możliwe.

Opublikowano

Ja stawiam na otwarty zbiornik wcześniej miałem 200l i tez bez pokrywy i nigdy ryby na podłodze nie znalazłem. A co do mocowania oświetlenia to sam zmontowałem stelaż wstawię jutro zdjęcie jak to wygląda. Szczerze mówiąc trochę się balem tych halogenów LED nie bylem do nich przekonany i myślałem o HQI ale teraz jestem zadowolony jak zobaczyłem jak one świecą.