tom77 Opublikowano 6 Października 2013 #21 Opublikowano 6 Października 2013 Akwarium podoba mi się bardzo, mimo że jeszcze nie dokończone (tło, lewa strona). Z tej aranżacji co już jest, ująłbym dwa trójkątne kamienie (mały z przodu, przed największym głazem i większy trochę z lewej, też z przodu). Poszerzyłbym perspektywę (przełęcz) na środku, zabierając dwa kamienie bezpośrednio po lewej od największego głazu. Zastanowiłbym się też nad dużym głazem z przodu prawej strony. Pasuje bardzo dobrze, ale bez niego może byłoby jeszcze lepiej. Wyraźny spadek piasku trudno będzie utrzymać, trzeba będzie trochę temu "pomagać". Nie wiem czego dokładnie brakuje z lewej strony. Ale na pewno piasku. Jeszcze jedno - oświetlenie przesunąłbym trochę do przodu.
jesiotr Opublikowano 6 Października 2013 Autor #22 Opublikowano 6 Października 2013 No właśnie ta lewa strona też mi nie pasuje, ale może te 2 trójkątne kamienie jakoś tam zagospodaruje, a ta "przełęcz" tylko się wydaje taka mała od przodu bo ona skosem wchodzi do tylu i jak się z boku patrzy to szeroka jest. Dodałem fotki stelażu pod lampy
jesiotr Opublikowano 24 Października 2013 Autor #23 Opublikowano 24 Października 2013 Akwa już zalane tak o to się prezentuje. Teraz pozostała tylko kwestia obsady... 1
gregor Opublikowano 24 Października 2013 #24 Opublikowano 24 Października 2013 Ładny aranż,podoba mi się!
stan Opublikowano 24 Października 2013 #25 Opublikowano 24 Października 2013 Fajnie Ci to wyszło ! Gratulacje
pablojogi Opublikowano 24 Października 2013 #26 Opublikowano 24 Października 2013 wow nieźle kolego:-)
Bourbon Kid Opublikowano 24 Października 2013 #27 Opublikowano 24 Października 2013 Kawał dobrej roboty, pozazdrościć tylko tego widoku na co dzień
jesiotr Opublikowano 24 Października 2013 Autor #28 Opublikowano 24 Października 2013 Zdjęcie trochę liche następnym razem postaram się o lepsze. A co do widoku to narazie woda i skały. Jak dojrzeje to i będą ryby pływać to się okaże tak naprawdę jak wyszło
Guban88 Opublikowano 24 Października 2013 #29 Opublikowano 24 Października 2013 Akwa kozaczek [300] Malawi
slawekp Opublikowano 24 Października 2013 #30 Opublikowano 24 Października 2013 Super ułożenie kamieni podoba mi się, mnie też czeka aranżacja zbiornika ciekawe jak mnie to pójdzie. Pozazdrościć zdolności.
Rekomendowane odpowiedzi