cmyk Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor #41 Opublikowano 21 Lutego 2014 żebym miał tylko dobry aparat a nie pstrykał telefonem Zamówiłem 2 komplety diodek jak się przepalą to wymienię. Poprzednie wytrzymały 4 miesiące. Zobaczę ile te wytrzymają.
cmyk Opublikowano 22 Maja 2015 Autor #42 Opublikowano 22 Maja 2015 Zbiornik po ponad roku eksplatacji 1
JemioloSeba Opublikowano 22 Maja 2015 #43 Opublikowano 22 Maja 2015 Akwarium bardzo ładne. Dziwi mnie tylko "biaława" woda. Jestem na to wyczulony więc rzuciło mi się w oczy. Ryby też takie spokojne jakby spały Moje to jakieś warioty bo jak filmuję to nie latają od boku do boku.
cmyk Opublikowano 22 Maja 2015 Autor #44 Opublikowano 22 Maja 2015 Ryby akurat szykowały się spać widać to pod koniec filmu jak gasną poszczególne naświetlacze i zostaje jeden więc dlatego takie spokojne szukają powoli kryjówek. Co do białawej wody to może dlatego że dwa dyfuzory młócą wodę
eljot Opublikowano 22 Maja 2015 #46 Opublikowano 22 Maja 2015 A jak tam z przeżywalnością narybku w tym gruzowisku ?
cmyk Opublikowano 23 Maja 2015 Autor #47 Opublikowano 23 Maja 2015 narbybku bardzo mało w rzeczywistości nie ma tam wielu kryjówek, przeżywa 1 na 100 od roku przybyło może 5 sztuk
harisimi Opublikowano 23 Czerwca 2015 #49 Opublikowano 23 Czerwca 2015 No ładne, ładne . Obsada ciągle jak ta ze stopki ? Bo jakoś ta fotografia myli albo widzę też inne gatunki.
cmyk Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor #50 Opublikowano 24 Czerwca 2015 obecna obsada to: 6 sztuk Pseudotropheus socolofi prawdopodobnie 5 samców lub samic nie wiem, będę redukował przynajmniej 2 sztuki ponieważ 3 sztuki obrały rewiry i 3 sztuki zmieniły barwę 2+8 pseudotropheus saulosi 4 Pseudotropheus sp. acei Luwala Reef do oddania prawdopodobnie same samice ponieważ już miały młode 6 Pseudotropheus elongatus neon spot 8 Melanochromis cyaneorhabdos -maingano układ 3+5 ale jeden piękny dominujący samiec 2+5 Maylandia Estherae red red 3+5 Labidochromis caeruleus do oddania 2 samce
Rekomendowane odpowiedzi